Adevăratul motiv al divorțului Andei Adam: ”Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa” Ce spune vedeta despre problemele pe care le-a avut fostul ei soț cu legea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 ian 2023, 00:04

”Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa”

Sursa: Captură KANAL D

Fostul soț al Andei Adam a fost implicat într-o rețea infracțională de contrafacere a cardurilor bancare și condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. S-a speculat că artista ar fi divorțat de tatăl fiicei sale pentru a-și proteja imaginea. Cântăreața a făcut, în sfârșit, lumină și a spus adevărul.

În 2021, Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere anunțând că este divorțată, atât ea, cât și fostul soț au refuzat să vorbească despre motivul separării, astfel au lăsat loc speculațiilor. La un moment dat, în presă s-a scris că Sorin, fostul soț al cântăreței, ar fi fost implicat într-o rețea infracțională de contrafacere a cardurilor bancare, iar în 2018 și-a recunoscut vina și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Pe baza acestor informații, s-a speculat că Anda Adam ar fi divorțat ca să-și protejeze imaginea. Invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a lămurit acest episod din viața ei, fără să lase loc de alte interpretări.

A divorțat Anda Adam de tatăl fiicei sale doar ca să-și protejeze imaginea?

Anda Adam este foarte sinceră și asumată, după cum chiar ea a precizat.

O altă întrebare roșie adresată în această seară de către Denise Rifai invitatei sale a fost: „Ați divorțat ca să vă protejați imaginea”. Artista a mărturisit că problema pe care soțul ei a avut-o era foarte veche, din adolescență, și pentru care a tras foarte mult. Totodată, a precizat că niciodată nu ar fi putut lua o astfel de decizie doar pentru a-și proteja imaginea.

”Exclus! Sunt foarte asumată. Nu, niciodată, nu. Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa, doar pentru că există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o, menționată de tine, este ceva extrem de vechi, este ceva din perioada în care el, din câte mi s-a spus mie, avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani.

Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost la vârsta adolescenței, pur și simplu, a picat într-o plasă, probabil din cauza anturajului, motiv pentru care, ulterior, a și avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația pentru că și-a asumat ce a făcut(...) Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să-mi protejez imaginea”,  a dezvăluit Anda Adam.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Anda Adam soț. Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit pentru a doua oară

Anda Adam și-ar lăsa imaginea călcată în picioare pentru familie

Anda Adam a mai precizat că familia este mai presus de orice și chiar dacă a reușit să-și construiască o imagine în spațiul public, atunci când iubește este în stare să-și lase cariera călcată în picioare.

”Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc extrem de tare ce fac, și extrem de tare ce sunt eu și ce reprezint eu ca artist, ca om, ca femeie(...) să știi că sunt mult mai umană și a-și lăsa deoparte cariera și imaginea mea sau poate mi-aș lăsa călcată în picioare cariera pentru familie”, a mai spus artista.

Citește și: Anda Adam carieră. Cum și-a început cântăreața cariera muzicală și care este motivul pentru care nu a mers la Harvard