Adevăratul motiv pentru care actorul Murat Ünalmış a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat magistral rolul Demir! Iată de ce a luat această decizie radicală la finalul sezonului 3

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2022, 19:50
ma numesc zuleyha Foto(6)

Murat Unalmis, alaturi de colega lui Hilal Altinbilek

Sursa: Instagram Murat Unalmis

Murat Ünalmış, care a făcut furori cu rolul fermecătorului Demir în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerat unul dintre cei mai talentați actori.

Carismaticul Murat Ünalmış, care a dat viață personajului principal Demir în serialul-fenomen, Mă numesc Zuleyha, face parte din categoria celor mai apreciați și admirați actori ai momentului din Turcia. Anul acesta, talentatul actor a împlinit vârsta de 41 de ani și continuă să își surprindă fanele cu apariții de senzație pe rețelele de socializare, în care arată uluitor.

În cei aproape douăzeci de ani de experiență pe platourile de filmare, Murat Unalmis a reușit să cucerească publicul din țară lui natală, dar și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de

excepție. Cel mai recent proiect în care a făcut furori cu talentul și aspectul lui captivant a fost producția de televiziune Mă numesc Zuleyha, a cărui distribuție a părăsit-o spre finalul sezonului 3, spre marea dezamăgire a fanilor lui.

Adevăratul motiv pentru care actorul Murat Ünalmış a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha

Fanii serialelor turcești din România l-au cunoscut pe Murat Ünalmış în anul 2020, în fascinantul serial Mă numesc Zuleyha și au fost încântați de talentul și măiestria șarmantului actor.

Acesta a fost și cel mai recent proiect de mare succes al celebrului Murat Ünalmış. În ultimii ani îndrăgitul actor s-a implicat mai rar în astfel de proiecte ample deoarece a decis să se lanseze și în afaceri în domeniul turismului.

Citeste si: Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată primele reacții ale actorului

Deși visa încă din adolescență să devină un actor celebru, peste ani, Murat Ünalmış a hotărât să studieze Facultatea de Administrație și afaceri în cadrul Universității Marmara și abia apoi s-a reorientat către actorie și a studiat și Facultatea de Teatru, în cadrul aceleași Universități. De câțiva ani însă, Murat Unalmis s-a gândit că este momentul să se aplece și către domeniul afacerilor și a deschis un hotel de lux în superbă zona a Cappadociei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Îndrăgitul Murat Unalmis a fost cooptat în anul 2018 să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care avea să interpreteze rolul principal Demir, un boier bogat însă aflat într-o continuă căutare a iubirii și a fericirii. Deși a fost un rol complex din toate punctele de vedere, celebrul actor a reușit să se adapteze rapid și să joace cu măiestrie, cucerind publicul încă de la primele episoade difuzate, atât în Turcia, cât și în străinătate.

Însă spre finalul sezonului al treilea al producției, Murat Ünalmış a părăsit brusc distribuția serialului, spre marea dezamăgire a telespectatorilor, care și-ar fi dorit să-l poată urmări pe chipesul actor până la finalul serialului pe micile ecrane.

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! „Alături de cea mai prețioasă familie" Celebrul actor Murat Unalmis și-a reunit familia în Cappadocia, de ziua lui de naștere!

La acea vreme, presă din Turcia a speculat faptul că celebrul Murat Ünalmış nu ar fi părăsit distribuția conform scenariului, ci pentru că a fost nevoit să recurgă la această decizie radicală din anumite motive. Pe de o parte, s-a scris că actorului ar fi plecat din cauza unor neînțelegeri și discuții acide avute cu unul dintre colegii lui de platou, Kerem Alisik și ar fi decis să se retragă, la scurt timp după ce și acesta părăsise distribuția la fel de brusc. Presă turcă a scris că ceartă dintre cei actori s-ar fi declasat de la faptul că în timpul filmărilor, Kerem Alışık a vrut să schimbe o scenă. Însă Murat Ünalmış s-a opus vehement cererii de schimbare a colegului sau și de aici s-ar fi ajuns la un schimb de replici dure și chiar la insulte destul de grave.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.