Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 11:47
video Foto(5)

Engin Tilmen din serialul Secrete de familie a stârnit multe reacții dure în rândul fanilor însă talentul, pasiunea și dăruirea cu care a jucat celebrul Onur Durmaz au depășit criticile aduse personajului. Iată de ce s-a retras tânărul actor și ce mesaj a transmis înainte de a pleca de pe platourile de filmare! „A fost o aventură și o experiență neprețuită pentru mine!”

Onur Durmaz are doar 32 de ani și cu toate acestea, actorul a reușit să atragă atenția publicului încă de la primele sale roluri jucate, datorită talentului desăvârșit și a pasiunii uriașe pentru profesie. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Secrete de familie, în care a interpretat rolul negativ Engin Tilmen, un tânăr avocat cu tulburări grave de comportament, ce s-a dovedit a fi un criminal.

Deși publicul nu a plăcut deloc personajul în sine, dincolo de scenariul jucat în producția de mare succes, tânărul Onur Durmaz a dovedit un talent uluitor și o dăruire intensă pe platourile de filmare. Însă actorul a părăsit rapid distribuția după doar câteva episoade, spre dezamăgirea fanilor săi, care se așteptau să îl vadă mai mult timp în acțiune și urzind mai multe intrigi.

Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen

Onur Durmaz a venit pe lume în anul 1991, în orașul Kocaeli, unde a crescut și a primit o educație exemplară și solidă din partea părinților săi, intelectuali, care l-au sprijinit în toate alegerile sale pe plan profesional. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a hotărât să se înscrie la Conservatorul din Viena, iar la scurt timp după încheierea facultății a lucrat apoi că director de casting și asistent de regie, însă în cele din urmă a revenit în Turcia, în 2014, iar un am mai târziu a debutat pe platourile de filmare ale filmului Niyazi Gül Dörtnala.

În anul 2021, Onur Durmaz a fost cooptat în distribuția serialului Secrete de familie. Deși a primit un rol secundar negativ, tânărul actor l-a acceptat că pe o mare provocare a începutului de carieră în domeniul actoriei. Deși a mărturisit că nu a găsit niciun punct comun cu personajul lui, actorul a jucat magistral și a primit multe laude din partea regizorilor.

Citește și: Cine este și câți ani are Engin din serialul Secrete de familie! Cum arată în prezent talentatul actor Onur Durmaz, după ce a recurs la o transformare radicală de look

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă după doar câteva episoade personajul Engin Tilmen a decedat iar tânărul actor a părăsit platourile de filmare ale producției. La acel moment, presa din Turcia a scris faptul că celebrul actor s-ar fi retras pentru că fusese între timp cooptat în alte trei producții de televiziune. Astfel, la scurtă vreme, Onur Durmaz a început să joace în serialul Menajerimi Ara, iar în anul 2022, a acceptat un nou rol în producția Kara Tahta și anul acesta a fost cooptat în serialul Tuzak.

Actorul nu a vorbit deschis despre aceste proiecte, însă înainte de a pleca de pe platourile de filmare ale serialului Secrete de familie a transmis un mesaj de mulțumire întregii sale echipe și fanilor săi, semn ca nu ar fi fost nevoit sa se retragă ci totul s-a petrecut conform scenariului. 

„Engin, Engin... Provocator, colorat, dar dur, lipsit de iubire, dar inteligent. Când am întrebat: "Engin, cine ești?..." Nu am primit niciodată un răspuns. Poate nu e o culoare, e un ton, mi-am spus. Albul este aproape de negru, aproape de negru. Engin, rolul meu, partea mea, colegul meu de platou, cel pe care îl caut cu greu în mine... Nu știu despre Engin, dar călătoria lui Onur a fost nemuritoare. Pentru că Sema Ergenekon a scris-o, Kerem Çatay a aprobat-o, Mine Güler a descoperit-o, Gökçe Aktaş a crezut-o. 
Meticulozitatea lui Pınar Deniz și respectul ei pentru meseria ei, comportamentul lui Kaan că „ultimul domn din Istanbul”. Poveștile interesante și sinceritatea lui Uğur Aslan. Domnul Uğur Polat a fost ca un tată, „Maestrul” și multe altele pe care nu le pot număra... Și colegii mei de echipă (Oh, ce binecuvântare...) Și toți cei care ne privesc. A fost o aventură și o experiență neprețuită pentru mine! Pentru toate lucrurile bune... Le datorez mulțumirile mele!”, a scris Onur Durmaz.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant