Adevăratul motiv pentru care actorul Ugur Gunes a părăsit distribuția serialului „Mă numesc Zuleyha”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 dec 2022, 04:35

Ugur Gunes, actorul care l-a interpretat pe Yilmaz în „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: instagram Ugur Gunes

Ugur Gunes a dat viață personajului Yilmaz în „Mă numesc Zuleyha”, dar în sezonul 3, acesta a hotărât să părăsească distribuția serialului. Care este, de fapt, adevăratul motiv?

Ugur Gunes a interpretat unul dintre cele mai iubite personaje din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” și având în vedere că rolul său era unul principal, Yilmaz trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de Zuleyha, fanii producției turcești nu s-au așteptat ca acesta să dispară brusc. Ce s-a întâmplat în realitate și de ce nu a mai continuat actorul Ugur Gunes filmările pentru serialul „Mă numesc Zuleyha”? 

Citeste si: Laura, avertisment dur dat iubitului ei, Sorin Pușcașu după ce a născut: "Eu nu semnez actul ăsta!"

Ugur Gunes a renunțat la rolul din „Mă numesc Zuleyha”. Care este adevăratul motiv pentru care a părăsit distribuția serialului? 

În sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha”, personajul Yilmaz, interpretat de actorul Ugur Gunes, a murit într-un teribil accident de mașină, totul spre dezamăgirea fanilor care sperau ca, în cele din urmă, Yilmaz și Zuleyha să fie fericiți și să își poată trăi în liniște povestea de

iubire. Se pare că destinul personajului Yilmaz a fost decis chiar de actorul Ugur Gunes, acesta luând decizia de a părăsi distribuția serialului turcesc. Deși motivele care l-au determinat pe actorul turc să ia o astfel de decizie nu au fost făcute publice, au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi existat o serie de conflicte pe platourile de filmare. Astfel, Ugur Gunes a decis să se retragă și să se implice în noi proiecte profesionale.

La scurt timp, actorul turc a dezvăluit pe contul de instagram noul proiect din care face parte. Este vorba despre un serial numit „Pământuri fără lege”, o nouă producție cinematografică în care a obținut rolul principal, de această dată având-o ca parteneră pe actrița Esra Bilgiç. 

Personajul căruia i-a dat viață în serialul „Mă numesc Zuleyha” a fost foarte apreciat de public, actorul devenind cunoscut inclusiv în România după ce a interpretat acest personaj.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce face Ugur Gunes atunci când nu este în lumina reflectoarelor. Imaginile cu actorul din serialul „Mă numesc Zuleyha” au făcut furori în mediul online

Cine este Ugur Gunes, actorul care a jucat în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Ugur Gunes este unul dintre cei mai talentați actori din Turcia. Până la vârsta de 34 de ani, acesta a reușit să își construiască o carieră de succes în domeniul cinematografiei, bucurându-se de toată aprecierea publicului. Deși a urmat Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara, Ugur Gunes a simțit că actoria i se potrivește cel mai bine, astfel că a urmat îndemnul unui prieten și a început să joace la Ankara Art Theatre.

Și-a început cariera în lumina reflectoarelor în anul 2011, iar de atunci și până în prezent a acceptat o mulțime de roluri care i-au pus în evidență talentul. 

Citeste si: Frumoasa Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, un nou contract fabulos! Iată cu ce brand de renume mondială va colabora superba actriță