Adevăratul motiv pentru care actorul Uraz Kaygılaroğlu a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului! Iată ce anume l-a determinat să ia această decizie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2022, 14:59
Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului Foto(5)

Uraz Kaygılaroğlu, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Uraz Kaygılaroğlu a dat viață personajului Gediz în Fiica ambasadorului, însă acesta a părăsit distribuția serialului înainte de încheierea filmărilor.

Îndrăgitul actor Uraz Kaygılaroğlu a jucat magistral unul dintre cele mai apreciate și admirate personaje din serialul turcesc Fiica ambasadorului, Gediz, un tânăr șarmant și ambițios, care a luptat din răsputeri pentru iubirea lui Nare până și-a găsit sfârșitul. Fanii indragitei producții nu s-au așteptat că celebrul actor să părăsească atât de devreme distribuția, iar moartea personajului sau a adus regretul dispariției sale.

Uraz Kaygılaroğlu a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului. Care a fost adevăratul motiv pentru care a renunțat la distribuția serialului

În episodul cu numărul 37 al serialului Fiica ambasadorului, personajul Gediz, jucat impecabil de celebrul Uraz Kaygılaroğlu, a decedat într-un cumplit accident de mașină, spre marea dezamăgire a fanilor indragitei producții, care sperau să îl poată urmări pe simpaticul actor până la ultimul episod.

Deși carismaticul actor Uraz Kaygılaroğlu nu a transmis public adevăratele motive pentru care a fost nevoit să renunțe la filmările pentru serialul Fiica ambasadorului, au apărut informații despre faptul că actorul a fost cooptat la scurt timp în alte două proiecte de excepție, mai întâi acesta

a jucat în distribuția unui serial realizat pentru Netflix, Aşk 101, ale cărui filmări au început spre finalul anului 2020 și s-au încheiat în septembrie 2021 și apoi a jucat într-un serial de televiziune, Üç Kuruş, ale cărui filmări au început în noiembrie 2021 și încă se află în desfășurare în Turcia. Treptat celebrul Uraz Kaygılaroğlu a început să publice imagini din timpul noilor filmări, semn că s-a integrat rapid în noile proiecte.

Personajul Gediz a fost unul dintre cele mai apreciate și de publicul din România, în ciuda faptului că actorul Uraz Kaygılaroğlu nu mai fusese urmărit în alte seriale turcești difuzate până acum la Kanal D.

Citeste si: Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Uraz Kaygılaroğlu, actorul care a jucat în serialul turcesc Fiica ambasadorului?

Uraz Kaygılaroğlu se numără astăzi printre cei mai talentați și apreciați actori din Turcia, deși are doar 34 de ani. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, Uraz Kaygılaroğlu a reușit să dovedească un talent uluitor și o carismă captivantă, cucerind iremediabil publicul atât din Turcia cât și de peste hotare.

La vârsta majoratului Uraz Kaygılaroğlu a decis să renunțe la visul de a deveni un mare actor și s-a orientat către Facultatea de Marketing, însă treptat a realizat că nu poate renunta definitiv la visul lui și atunci a decis să urmeze și cursuri în domeniul actoriei, reușind în cele din urmă să devină un actor cunoscut și adulat de public. Actorul a debutat în anul 2008 și treptat au început să vină din ce în ce mai multe propuneri de a juca în diferite producții de excepție, care i-au adus mari succese de-a

lungul anilor.

Citeste si: Cum arată părinții lui Gediz din serialul Fiica ambasadorului! Iată de la care dintre ei a moștenit celebrul Uraz Kaygılaroğlu mai multe trăsături fizice!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.