Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2024, 15:13

Fadik Sevin Atasoy a făcut senzație cu rolul Şengül în producția Totul pentru familia mea! Iată de ce s-a retras renumită actrița din distribuție înainte de încheierea filmărilor!

Fadik Sevin Atasoy are 48 de ani și se bucură în continuare de mari reușite pe plan profesional. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă, în multe producții de excepție în care a jucat. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Sengul, care de asemenea i-a adus un succes răsunător în carieră.

Adevăratul motiv pentru care actrița Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe carismatica  Fadik Sevin Atasoy în anul 2022, când a început să joace în producția Totul pentru familia mea și au îndrăgit-o încă de la primele episoade în care a jucat magistral. La un moment dat, acesta a părăsit distribuția producției, spre marea dezamăgire a publicului care o îndrăgise enorm și ar fi dorit să o vadă pe micile ecrane până la finalul serialului.

Citește și: Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül în serialul Totul pentru familia mea, transformare fizică uluitoare! Celebra actriță a pierdut multe kilograme și arată spectaculos la cei 48 de ani

La scurtă vreme după ce îndrăgita actriță a părăsit distribuția, pe contul oficial al televiziunii care a difuzat producția în Turcia, a fost publicat un mesaj prin intermediul căruia s-a anunțat că această ar fi plecat din cauza unei probleme de sănătate:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Dragi telespectatori, valoroasă noastră actrița Fadik Sevin Atasoy, care a interpretat cu succes personajul Şengül în serialul „Totul pentru familia mea”, care se difuzează de 4 sezoane, face o pauză de la serialul nostru din cauza unei probleme de sănătate. Îi dorim dragei Fadik să se facă bine în curând și dorim să știe că suntem mereu alături de ea că frații!”, potrivit site-ului haberturk.com

Fadik Sevin Atasoy, parcurs presărat cu succese pe plan profesional

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, unde a crescut într-o familie de actori celebri. Părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi titani ai cinematografiei turcești i-au inspirat fiicei lor pasiunea pentru actorie. După absolvirea facultății ambițioasa Fadik a decis să le calce pe urme acestora și a îmbrățișat aceeași meserie, spre marea lor mândrie.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a îmbrăcat rochia de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

Dornică să evolueze rapid și să se bucure de gustul celebrității, Fadik Sevin Atasoy a debutat în anul 2000, în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a însemnat primul pas spre carieră strălucită din prezent.