Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Ibrahim Celikkol a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Hakan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 aug 2022, 15:27
Foto(6)

Carismaticul actor Ibrahim Celikkol a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolul Hakan, magistral interpretat în serialul Mă numesc Zuleyha.

Deși are doar 40 de ani, îndrăgitul actor Ibrahim Celikkol a acumulat aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, de-al lungul cărora a captivat admirația publicului datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte. Fermecătorul actor a devenit cunoscut mă întâi în lumea modelingului din Turcia, în care s-a lansat de la vârstă majoratului. Și tot atunci practică și baschet de performanță, însă după câțiva ani de lucru în paralel, Ibrahim a decis să se canalizeze doar pe modeling și ulterior s-a reorientat către actorie.

Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Ibrahim Celikkol a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha

Publicul din România l-a cunoscut pe Ibrahim Celikkol încă din anul 2012, în distribuția serialului Iffet, apoi a revenit tot la Kanal D în producția Prizonieră destinului, alături de Demet Ozdemir și recent a reapărut pe micile ecrane în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat că partener al frumoasei actrițe Hilal Altinbilek.

Citeste si: Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

În anul 2021, Ibrahim Celikkol a acceptat cu mare entuziasm să facă parte din distribuția celui de-al patrulea sezon al serialului de excepție Mă numesc Zuleyha, în care a jucat alături de superbă actrița Hilal Altinbilek.

Însă la începutul anului 2022, renumitul actor a trecut printr-o perioada extrem de dificilă pe plan personal, după ce el și soția lui, Mihre Mutlu au decis să divorțeze și să meargă fiecare pe drumul lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Despărțirea de soția lui și de fiul lor, Ali, l-a îngenunchiat de durere pe Ibrahim Celikkol, care și-a găsit cu greu putere să revină pe platourile de filmare.

Deși a încercat din răsputeri să își reia activitatea profesională la parametri optimi și totul părea că a revenit la normalitate, la un moment dat, conform scenariului personajul interpretat de Ibrahim a decedat și astfel, celebrul actor a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, cu doar două episoade înainte de final.

Presa din Turcia a scris la acea vreme faptul că actorul a fost nevoit să renunțe la rolul lui din îndrăgită producție, deoarece la scurtă vreme a fost cooptat să joace într-un alt proiect important, un serial ce va fi difuzat pe platforma

Netflix, în care Ibrahim joacă alături de celebra actrița Birce Akalay, fosta soție a lui Murat Unalmis, actorul care a jucat rolul Demir în serialul Mă numesc Zuleyha.

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?