Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Murat Onuk a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kenan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2022, 22:01
Foto(4)

Murat Onuk face parte din generația de aur a cinematografiei turcești. Iată de ce s-a retras din serialul Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor.

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate pe micile ecrane, datorită poveștii dramatice de viață a celor patru frați rămași orfani, care se vor confrunta cu mari dificultăți și vor încerca din răsputeri să le depășească și să meargă mai departe la fel de uniți. Totodată, îndrăgita producție aduce în atenția telespectatorilor și o distribuție de excepție, formată atât din actori renumiți și admirați de publicul larg, cât de tineri actori aflați la început de carieră, dar foarte talentați.

Printre marii actori ai serialului Totul pentru familia mea se numără și Murat Onuk, un titan al cinematografiei turcești, care a jucat rolul Kenan, un puternic om de afaceri.

Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Murat Onuk a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kenan

Murat Onuk s-a născut în anul 1960, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și au făcut mari sacrificii pentru că fiul lor să poată studia în domeniul preferat și să ajungă ceea ce și-a propus.

După absolvirea Liceului Comercial Beyoğlu, Murat s-a înscris la Facultatea de Științe ale Comunicării, în cadrul Universității Bașkent, iar în paralel a început să studieze și cursurile predate de celebrul regizor Zeki Demirkubuz, care l-a ajutat enorm să pătrundă în tainele actoriei.

Citește și: Emel, în pericol de moarte! Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În anul 1991, Murat Onuk a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yalnızlar, în care a jucat un rol secundar, însă cu toate acestea, tânărul acrtor a reușit să impresioneze echipa de producție cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte. Tocmai de aceea au urmat multe roluri în seriale și filme artistice pentru Murat, care s-a îndrăgostit iremediabil de profesia lui și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2021, Murat Onuk a fost cooptat să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Kenan, al unui prosper om de afaceri, însă fanii săi au fost surprinși de faptul că actorul a părăsit distribuția după doar câteva episoade.

La scurt timp însă s-a aflat faptul că renumitul actor a început filmările pentru un alt proiect de televiziune, intitulat Kırık Hayatlar și astfel fanii lui s-au gândit că acesta a fost motivul pentru care a fost nevoit să renunțe la rolul anterior.

Dincolo de viața profesională, Murat Onuk nu a avut parte de aceleași mari reușite și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un divorț, însă se consideră un bărbat împlinit deoarece are o fiica superbă, Ipek, pe care o adoră și care speră să îi calce pe urme în privința profesiei.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.