Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Yiğit Kirazcı a părăsit distribuția serialului “Tablou de familie”, în care a jucat rolul Yildirim! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 18:24

Yiğit Kirazcı a făcut senzație cu rolul Yildirim în serialul “Tablou de familie”! Iată de ce s-a retras actorul Ali Seçkiner Alıcı din distribuția producției înainte de încheierea filmărilor.

Yiğit Kirazcı are 40 de ani și continua să evolueze spectaculos pe plan profesional, cu aceeași dăruire și pasiune pentru domeniul ales. În cei 17 ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a dovedit un talent desăvârșit în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Yildirim, care i-a adus un plus de notorietate și o mare reușită în carieră.

Adevăratul motiv pentru care îndrăgitul actor Yiğit Kirazcı a părăsit distribuția serialului “Tablou de familie”

Yiğit Kirazcı a jucat de-a lungul timpului în multe producții de anvergură, care i-au adus succese răsunătoare și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din generația lui. Un proiect de excepție, în care a jucat între anii 2021 și 2022, a fost serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Yildirim, care a însemnat încă o reușită pe plan profesional.

Citește și: Yiğit Kirazcı, care a dat viata personajului Yildirim în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Însă la un moment dat acesta a părăsit distribuția îndrăgitei producții înainte că filmările să se finalizeze, spre marea dezamăgire a publicului care l-a apreciat enorm pentru talentul demonstrat.

La acea vreme presa din Turcia a scris că renumitul actor n-ar fi părăsit distribuția în mod voit, conform scenariului, ci ar fi fost nevoit, însă acesta nu a confirmat. După o vreme s-a aflat că îndrăgitul actor a fost cooptat în distribuția unui nou serial, O dragoste, în care urmă să joace un rol secundar.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Yiğit Kirazcı, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născut în 1983, Yiğit Kirazcı a crescut și a studiat în Istanbul. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să devină actor, la după încheierea liceului, Yiğit Kirazcı s-a înscris la Facultatea de Publicitate în cadrul Universității Bilgi, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, care a jucat rolul Yildirim în serialul “Tablou de familie”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Imaginea care i-a uluit pe fanii carismaticului actor

Treptat insa acesta a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a decis să revină la marea lui pasiune, actoria. Yiğit a urmat cursurile unei școli private de teatru și în cele din urmă a devenit un actor cu drepturi depline.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!