Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Onur Seyit Yaran a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Doruk! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2024, 14:12
video Foto(4)

Onur Seyit Yaran, a făcut senzație cu rolul Doruk în producția Totul pentru familia mea! Iată de ce s-a retras tânărul actor din distribuția serialului înainte de încheierea filmărilor.

Onur Seyit Yaran are doar 29 de ani și cu toate acestea chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit, o carismă deosebită și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă și își surprinde în continuare fanii cu noi roluri de excepție. Cel mai recent proiect din care a făcut parte chipeșul actor a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk. Acest rol i-a adus notorietate și pe plan internațional, dar și câteva premii și distincții valoroase pentru început de carieră.

Care a fost motivul pentru care talentatul actor Onur Seyit Yaran a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Onur Seyit Yaran s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului uluitor, dar și a aspectului sau fizic încântător. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în anul 2022, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Doruk, al unui tânăr curajos și ambițios, care i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional.

Însă la un moment dat, acesta a părăsit distribuția producției, spre marea dezamăgire a publicului care îl îndrăgise enorm și l-ar fi dorit până la final pe micile ecrane.

Citește și: Onur Seyit Yaran, care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look pentru noul său proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor

La acea vreme, presa turcă a scris că tânărul actor nu ar fi părăsit de bunăvoie distribuția, ci ar fi fost nevoit, însă acesta nu a confirmat acest zvon. La scurtă vreme însă, îndrăgitul actor a fost cooptat într-un nou proiect de anvergură, intitulat Yan Oda, în care a primit rolul principal. Pentru noul lui rol, Taylan Alabey, Onur a fost nevoit să recurgă la o schimbare de look.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Onur Seyit Yaran, un parcurs spectaculos pe plan profesional

Onur Seyit Yaran s-a născut în 1995, în Istanbul. Deși în perioada adolescenței Onur a început să cocheteze cu fotbalul și cu modelingul, părinții lui l-au îndrumat către prima lui mare pasiune, actoria. Însă, la vârsta de 18 ani, carismaticul tânăr s-a înscris la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Haliç, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată prin ce transformare fizică radicală a trecut tânărul actor Onur Seyit Yaran

În anul 2018, Onur Seyit Yaran a fost cooptat să joace în distribuția unui serial de televiziune și astfel și-a făcut debutul în domeniul actoriei. În anul următor, ambițiosul tânăr s-a înscris la cursurile unei școli private de teatru, care l-a ajutat să devină un actor cu drepturi depline așa cum visase.