Adevăratul motiv pentru care Corina a vrut să fie descalificată de la Casa Iubirii. Ce nu s-a știut despre problemele medicale ale fostei concurente

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2022, 12:13

Adevaratul motiv pentru care Corina a parasit Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Corina, fosta concurenta de la Casa Iubirii, a povestit în premiera despre decizia pe care a luat-o de a părăsit Casa Iubirii.

Bomba! CoCorina a povestit pentru Culisele Iubirii, emisiune online prezentata de Bianca Comanici faptul că unul din motivele pentru care a renunțat la reality show-ul la care s-a înscris a fost starea ei de sănătate. Pe lângă acest lucru, Corina a mai dezvăluit și faptul că nici nu a găsit un motiv suficient de puternic pentru a face sacrificiul de a mai rămâne în emsiune pentru că niciun băiat nu i-a furat inima.

Corina a dezvaluit motivul pentru care a plecat din Casa Iubirii

Citeste si: Prima reacție a Corinei Niculescu după ce a părăsit ”Casa Iubirii” Ce mesaj le-a transmis fosta concurentă susținătorilor ei

"Acum trei ani, am făcut un atac de panica în somn. Efectiv nu mă mai puteam mișcă. Nu îmi mai puteam mișcă degetele de la mâini și picioare.

L-am sunat pe tata să mă duca la spital. Acolo, mi-au zis că sunt ok desi nu eram și am intrat într-o depresie. Dormeam 2 minute și mă trezeam plângând, nu mai mâncam și efectiv am intrat în depresie. Lucru acesta nu s-a mai întâmplat până acum când am intrat în Casa Iubirii din cauza stresului acumulat. Nici nu am putut să răbufnesc. Am încercat să mă controlez și nu am mai putut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când am mers la psiholog, mi s-a zis că totul să revărsat atunci când nu eram supărată.

Eu nu am arătat cum sunt eu în viață reala la Casa Iubirii. Au fost unele piedici care nu m-au lașat. Eu nu sunt omul care să nu intre în povestea ta, să nu sufere alaturi de tine. Eu te întreb în fiecare zi daca ești ok. Eu am ascultat multe persoane în casa. Corina era undeva la pământ. Nu mai făceam fata. Mă încarc cu prea multa energie. Am primit multe mesaje de la oameni.
Nu poți controla ceea ce am, dar trebuie să mă lupt...,"
a dezvăluit Corina în exclusivitate pentru emisiunea Biancai Comanici.

Corina a parasit Casa Iubirii dupa ce a acceptat să meargă să fie văzută de un doctor. Concurenții, atât fetele, cât și băieții, sunt extrem de îngrijorați pentru ea și încearcă să o sprijine în această perioadă dificilă. În urmă cu aproape trei săptămâni când a intrat în casă, Corina era extrem de determinată să stea cât mai mult în competiție, însă presiunea și epuizarea și-au pus amprenta asupra ei.