Adevăratul motiv pentru care Dana Roba s-a despărțit de Beni: „Nu TU ai fost problema..” Cine a greșit, de fapt, în relația celor doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2024, 11:24

De ce s-au despărțit, de fapt, Dana Roba și Beni, după un an de relație

Sursa: Bearz Branko Facebook

Dana Roba și Beni s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut de ambii parteneri miercuri, 21 august, pe rețelele sociale. La o zi după acest anunț, make-up artista a postat un alt mesaj cu subînțeles.

Dana Roba și Beni au decis să pună punct relației lor după un an în care și-au oferit totul unul celuilalt. Deși niciunul din ei nu a dezvăluit un motiv anume care a dus la separare, mesajul postat de Dana Roba în mediul online i-a pus pe gânduri pe urmăritori. 

Citește și: Dana Roba și Beni s-au despărțit! Anunțul a fost făcut de amândoi în urmă cu puțin timp: „E timpul să mergem pe drumuri separate”

Cine a greșit, de fapt, în relația celor doi

La o zi după anunțul despărțirii, Dana Roba a distribuit două mesaje pe pagina sa de Instagram, care ar da de înțeles că nu se simte vinovată de această separare și consideră că lucrurile s-au desfășurat exact așa cum ar fi trebuit. 

„Nu TU ai fost problema. Ai fost acolo pentru ei și ți-ai pus inima pe tavă.

Ai dat suficient. Doar că ei nu au putut vedea toate eforturile tale. Și nu există nimic ce ai fi putut face pentru a schimba asta.

Într-o zi vom înțelege de ce Dumnezeu ne schimbă planurile,” au fost cuvintele postate de Dana Roba pe Instagram, la secțiunea Story.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Ce mesaje au postat Dana Roba și fostul ei iubit, imediat după despărțire

Miercuri, 21 august, atât Dana, cât și Beni, își anunțau încheierea relației de un an. Cei doi și-au mulțumit reciproc pentru momentele frumoase petrecute împreună, însă Beni a punctat că drumurile lor ar trebui să se despartă de acum. 

Citește și: Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de 1 an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere, iar acum nu mai pot.. viața merge înainte și fără mine!” a transmis Dana Roba.

„Dana: a fost o călătorie frumoasă, dar acum e timpul să mergem pe drumuri separate.

Sper ca fiecare să își găsească liniștea”, a spus și Beni, într-un Insta Story.

 

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.