Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație: „Eu am încercat să mă retrag”

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 ian 2024, 12:17

Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație 

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

După divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer a fost determinat să-și refacă viața.

În urma divorțului, Dinu Maxer a întâlnit-o pe Ada, o brunetă tânără și atrăgătoare, despre care spera să fie noul lui suflet pereche, dar se pare că norocul n-a fost în favoarea lor.

Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-au despărțit

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20313883/1/adevaratul-motiv-pentru-care-dinu-maxer-si-noua-lui-iubita-s-au-despartit.jpg

Recent, s-a spus că Dinu Maxer este împreună cu o domnișoară care seamănă cu fosta lui soție, Nicoleta Luciu, dar tânăra este mai distanță față de lumea mondenă și preferă să fie mai discretă.

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire dintre Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada, la doar două săptămâni de la oficializarea relației?! Detaliul care i-a dat de gol

Din păcate, relația lor n-a durat prea mult, iar Dinu Maxer a explicat motivele pentru care s-a despărțit de Ada.

„Știrile au un delay (n.r.: o întârziere) de aproape o săptămână, în contextul relației.

Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Citește și: Ce reacție a avut Deea Maxer când a fost întrebată de noua relație a lui Dinu Maxer: „Nu am”. Artistul și-a asumat public noul început

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar...prea mult!”, a declarat Dinu Maxer, într-o emisiune televizată.

Ada, afectată de opinia publică

Din păcate, Ada a fost afectată de comentariile rele din partea oamenilor la adresa ei și a relației pe care o avea cu Dinu Maxer.

„A citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, a fost afectată. Este greu! Despre ea au apărut mai multe știri false. Legat de declarația ei... S-a spus despre ea că a fost căsătorită.

Fals! A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic, cum se spune. De ce? Cu multe date despre el, unele adevărate, unele false. De ce? N-avea niciun sens. A afectat-o și pe ea și evident și pe el! Referitor la vârstă, este adevărată!

Au fost foarte multe lucruri care au afectat-o, a afectat relația dintre noi. Eu am spus-o că relația este la început, ceea ce înseamnă că ajungi să te cunoști! Știi care e testul suprem, nu? Să te muți împreună cu persoana respectivă! În momentul în care te muți împreună vezi

anumite chestii care nu plac la tine, nu plac la ea...De Paște, copiii au fost la Deea și am stat împreună. Lucrurile au evoluat, au apărut anumite, cum să le zic, compatibilitatea nu era 100% și atunci evident că... Eu am încercat să mă retrag.

Ne-am cam retras amândoi. A fost o chestie reciprocă! E o situație foarte ciudată! Cineva a venit și a săpat în grădina mea și eu acum trebuie să spun... Dacă s-a săpat, a trebuit să apar și să zic. Nu pot să mint!”, a mai povestit Dinu Maxer.

Deși spera că va putea să-și refacă viața liniștit, Dinu Maxer a sfârșit dezamăgit.

„Am mizat pe faptul că o să meargă și dacă nu s-a putut nu am insistat, că nu mai sunt în situația să insist”, a spus cântărețul.