Adevăratul motiv pentru care fiul lui Theo Rose nu este trecut pe numele lui Anghel Damian! Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Înțeleg că este o procedură standard”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 04 sep 2023, 17:20

Theo Rose oferă explicații despre numele de familie al băiețelului său

Sursa: Instagram

Theo Rose a discutat despre numele de familie purtat de băiețelul ei, Sasha, și a explicat motivele din spatele alegerii acestuia.

Copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian s-a născut în iunie 2023.

Citește și: Cine e bărbatul misterios alături de care s-a fotografiat Theo Rose: „Cel mai bun”

Fiul lui Theo Rose nu a purtat până acum numele de familie al tatălui

Theo Rose a cucerit inimile românilor încă de la prima ei apariție în lumina reflectoarelor, devenind, astfel, una dintre cele mai iubite artiste.

Aceasta a câștigat admirația fanilor datorită șarmului și a abilităților ei muzicale.

Acum câteva luni, Theo Rose a dat naștere unui băiețel pe care l-a numit Sasha, iar de curând artista a adus în discuție numele de familie al micuțului, oferind explicații în acest sens.

Părinții copilului, Theo Rose și Anghel Damian, nu sunt căsătoriți. Așadar, după nașterea lui, acesta a preluat numele de Diaconu, numele de familie al mamei.

Cântăreața a explicat că aceasta este procedura care trebuie urmată la maternitate, în situația în care părinții nou născutului nu sunt căsătoriți legitim. Însă, acum, Sasha a fost trecut sub numele lui Anghel Damian, potrivit spuselor lui Theo. Ba chiar aceștia se și amuză vizavi de acest lucru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel.  Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că „gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui.”, a dezvăluit Theo Rose, conform Viva.ro.

Citește și: „Se îneacă cu ea și îmi este frică, m-a luat cu călduri” Theo Rose, momente de panică cu Sasha. Ce s-a întâmplat cu băiețelul artistei

Ce dezvăluiri face Theo Rose

Deși se află la începutul aventurii lor ca părinți, Theo Rose și-a exprimat dorința de a-i oferi un frățior sau o surioară lui Sasha, în viitor. Însă, cântăreața este conștientă că rolul a fi părinte presupune multe responsabilități și nopți nedormite.

Din acest motiv, Theo și Anghel vor mai aștepta înainte de a-și mări familia cu un nou membru. De asemenea, mama lui Sasha a spus deschis că ea și partenerul ei au parcurs doar o mică parte din ceea ce înseamnă viața de

familie, în special în perioada aceasta.

„Noi suntem siguri că ne mai dorim. Mai avem răbdare, în schimb. Încă n-am întâmpinat nici măcar o mică parte din provocările aferente vieții cu un copil.”,  a adăugat artista, conform sursei citate.

Citește și: „Mai avem o bebelușă în familie” Fotografie inedită cu Theo Rose. Artista a prezentat-o pe noua membră a familiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.