Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Nazlı Çetin a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului? „Toate lucrurile bune se termină”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2023, 09:35
video Foto(5)

Nazlı Çetin se numără printre cele mai talentate actrițe din tânăra generație în Turcia! Iată de ce a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor! „Nu sunt multe de spus. Sunt încă tristă. Mi-aș dori să nu fie atât de greu să-mi iau rămas-bun!” Iată ce mesaj de suflet a transmis tânăra actriță colegilor ei.

Nazlı Çetin are doar 22 de ani și cu toate acestea a reușit să încânte și cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit, cu o carisma aparte, cu multă ambiție, dar și cu multă muncă pe platourile de filmare. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata și frumoasa Nazli în distribuția serialului Totul pentru familia mea, cel mai recent proiect din carieră ei, în care a jucat rolul Leyla, sora rebelului Tolga.

Însă spre dezamăgirea fanilor săi, aceasta a fost nevoită să se retragă de pe platourile de filmare înainte de încheierea serialului.

Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Nazlı Çetin a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla

Nazlı Çetin a venit pe lume în anul 2000, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și a beneficiat de toate condițiile pentru a-și îndeplini toate dorințele.

Deși visa încă din perioada copilăriei să devină o actrița renumită, destinul i-a deschis mai întâi calea spre modeling, pe care a început să îl practice pe când era doar o adolescentă sfioasă.

Însă treptat a devenit un fotomodel de succes, iar în anul 2019 tânăra s-a numărat printre cele 11 finaliste ale concursului Miss Turcia, iar de atunci a început să se bucure din ce în ce mai mult de aprecierea publicului larg.

După absolvirea liceului, Nazlı Çetin s-a înscris la sfatul părinților ei, la Facultatea de Limba Engleză, din cadrul Universității Bahçeşehir, la care încă studiază.

În anul 2020, frumoasa Nazli a câștigat un prim casting și a fost cooptată în distribuția serialului Șeref Sözü, iar un an mai târziu, a jucat în producția Doctorul minune, unde a dat viață unui personaj episodic, iar în anul 2022, tânăra actrița s-a alăturat echipei de actori din serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla, sora lui Tolga.

Un rol pe care după cum a mărturisit l-a îndrăgit foarte mult și l-a interpretat cu mare drag, deoarece s-a integrat rapid în echipa actorilor și a legat prietenii frumoase cu mulți dintre ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După un an de la începerea filmărilor pentru producția Totul pentru familia mea, tânăra actriță a fost nevoită să se retragă, deoarece personajului ei a murit, în urmă unui incident, potrivit scenariului și astfel a părăsit distribuția. La scurt timp după încheierea colaborării, Nazli Çetin a publicat un mesaj emoționant pe contul ei de socializare, prin intermediul căruia și-a luat rămas-bun de la toți colegii săi și totodată și-a exprimat regretul și întristarea pentru faptul că nu se vor mai revedea pe platourile de filmare.

„Nu sunt multe de spus. Sunt încă tristă. Toate lucrurile bune se termină devreme, mi-aș dori să se termine mai târziu, dar că în orice final, uneori în viață este necesar să acceptăm moartea. Mi-aș dori să nu fie atât de greu să-mi iau rămas-bun și să fie posibil să rămâi mai puternic în fața morții.
Aș dori să mulțumesc și să mulțumesc tuturor celor care au contribuit, nu au promovat, m-au iubit sau nu m-au plăcut. Indiferent ce aș scrie, acest articol îmi va lipsi întotdeauna puțin și nu se poate face propoziții când se simte cel mai mult.
Îi iubesc pe toți cei care m-au ajutat și m-au susținut în acest proces, mai întâi pe prietenii mei actrițe și apoi pe toți cei care au iubit-o și au susținut-o pe Leyla și vă mulțumesc foarte mult că sunteți alături de mine.
Aș dori să le mulțumesc dragilor mei regizori @serkanbirinci & @nesekelsoy pentru încrederea în mine și pentru că mi-au oferit această oportunitate, echipei noastre de producție @ngmediatv @nazlihepturk @mugesarican @resulozkaya, scenariștilor noștri @gulabus și echipa să. Vă mulțumesc și vă mulțumesc foarte mult dragului nostru regim, echipajului de filmare și întregii echipe de pregătire. Vă iubesc pe toți. Este imposibil să uit acest job, Leyla și toți cei cu care am lucrat în această producție. Toți să aveți foarte multă grijă de voi!”, a scris îndrăgita actriță Nazlı Çetin, pe contul ei de Instagram după ce s-a retras din distribuția serialului Totul pentru familia mea.