Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își editează pozele de pe social media: „Am nevoie de îmbunătățiri”. Afaceristul a învățat acest truc de la Bianca Drăgușanu

Autor: Diana Ghita

Ce dezvăluiri a făcut Gabi Bădălău la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În episodul de duminică, 21 iulie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitatul special, Gabi Bădălău, a explicat de ce își editează fotografiile de pe rețelele sociale.

Gabi Bădălău are o comunitate impresionantă pe Instagram, unde a strâns aproape 63.000 de urmăritori. Acesta îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui prin diverse instantanee, pe care iubita lui, Bianca Drăgușanu, a dezvăluit că le modifică. 

Bianca Drăgușanu l-a învățat pe Gabi Bădălău să-și modifice pozele

Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că partenerul ei își editează fotografiile cu o aplicație specială înainte de a le posta și a specificat că Bădălău împărtășește o „realitate filtrată” cu oamenii din online: „ I-am

spus că exagerează, dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția, probabil”.

În acest sens, Denise Rifai i-a pus invitatului ei întrebarea cu numărul 28: „De ce vă modificați pozele de pe social media?”.

Gabi Bădălău a mărturisit că, într-adevăr, își editează fotografiile, însă nu din cauză că i-ar fi teamă de judecata oamenilor din online, întrucât, dacă ar fi fost vorba de acest motiv, nu ar fi venit să se afișeze în cadrul emisiunii.

Citește și: De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău, de fapt, pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul a făcut dezvăluiri uimitoare: „De trei, de cinci, de două ori”

„Am învățat de la Bianca lucrul ăsta. Să știți că sunt un bărbat foarte asumat și nu am nicio teamă, nicio rușine de absolut nimic. Am avut o perioadă când am slăbit, într-un an de zile, vreo 30 de kilograme.

Fac foarte mult sport, am foarte multă grijă de alimentație, de partea cu odihna și așa mai departe.(...)

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Văzând rezultatele în ultimul timp și văzând la Bianca toate aceste aplicații care au o nebunie, probabil am exagerat. Acum telespectatorii dumneavoastră au ocazia să mă vadă nefiltrat”,  a spus afaceristul.

De ce își editează Gabi Bădălău fotografiile

Ulterior, prezentatoarea l-a întrebat pe Gabi Bădălău dacă consideră că are vreun defect fizic pe care vrea să-l ascundă: „Ce nu vă place la dumneavoastră?”. 

În acest sens, invitatul a explicat că nu are un lucru care să-l deranjeze la aspectul lui și că cel mai important lucru, pentru el, este să fie sănătos.

Citește și: Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”

„Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc la mine. Nu sunt adeptul operațiilor, sunt adeptul unui stil de viață sănătos.

(...) După o anumită vârstă mai avem nevoie și de îmbunătățiri.(...) Nu consider că am niciun defect fizic, atât timp cât sunt sănătos și sunt ok”,  a declarat iubitul Biancăi Drăgușanu.