Adevăratul motiv pentru care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie: „Știi că Sebastian se aprinde nu tocmai ok”. Vor pune punct cei doi concurenți situației tensionate?

Autor: Diana Bostan

Gagea a fost pus la zid în ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D

Continuă discuțiile dintre Sebastian și Gagea. În ediția de vineri, 31 mai, cei doi concurenți și-au aruncat replici acide, în timp de Roberta se simte prinsă la mijloc.

Pe conexiunea din această dimineață, Sebastian a observat că iubita lui nu este în apele ei și crede că Gagea este răspunzător de starea proastă a iubitei sale. Iată ce au discutat cei trei în ediția de vineri, 31 mai!

Gagea a fost pus la zid de ceilalți concurenți

Sebastian a întrebat-o pe iubita sa dacă este de părere că Gagea a întrecut măsura cu ea în camera roșie.

Cu toate acestea, Roberta a mărturisit că are o stare proastă și că se simte vinovată. Inițial, Roberta a crezut că cei doi au făcut pace, fiind și motivul pentru care ar fi chemat-o în camera roșie, dar nu se aștepta ca Gagea să-i mărturisească faptul că o place.

Roberta: Omul mi-a zis frumos ce a avut de zis.

Am zis că îl înțeleg, dar după când am analizat situația, mi-am dat seama de fapt ce a vrut să facă el și chiar m-am enervat foarte tare. A început foarte bine să-și ceară scuze, în capul meu era că el deja vorbise și cu Sebastian, și-a cerut scuze, se împăcase. Și m-am gândit că poate vrea să facă asta și cu mine.

Citește și: Gagea i-a dezvăluit Robertei ce simte pentru ea: ,,Vreau să-ți spun că…” Cum a reacționat Sebastian când și-a văzut iubita cu un alt concurent în camera roșie

Sebastian a sărit în apărarea iubitei sale și susține că ea a conștientizat mai târziu care a fost adevărata intenție a lui Gagea. Roberta a mărturisit că intenția lui Gagea este să-l enerveze pe Sebastian și să-l aducă în pragul unei descalificări.

Julia: Gagea, oare faci toate lucrurile astea ca să-l... Pentru că știi că Sebastian se aprinde într-un fel nu tocmai ok. Și vrei să-l faci pe el să ajungă în punctul în care să recurgă la chestii...Să-l

descalifici?

Gagea: La chestii de descalificare. Niciodată. Atâta timp cât nu poate să-și controleze comportamentul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Gagea se apară și susține că nu și-a dorit să-l instige pe Sebastian

Fetele sunt de părere că Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie pentru a-l enerva pe Sebastian, însă Gagea a negat acest lucru. Robi a menționat faptul că acesta ar putea spune adevărul în condițiile în care Roberta se afla în topul lui în momentul în care a intrat în casă.

Citește și: Gagea, sărut cu Roberta?! Aflați cum va reacționa Sebastian vineri, 31 MAI, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, difuzată de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Sebastian: Nimeni nu-l poate crede în privința asta, pentru că el, cu 5 minute înainte de toată treaba asta, a fost în casa fetelor, a stat cu Rebecca în gradină, l-a respins, a venit înapoi și în următoarele 5 minute a încercat camera roșie.

Patrick: În timp ce primeai sfaturi de la Roberta sau empatizau oamenii cu
tine, tu pofteai la ea?

Gagea: Nu pofteam la ea.

Roberta și-a ieșit din fire în momentul în care Robi a adus în discuție schimbul de priviri dintre ea și Gagea. Julia este de părere că Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie pentru a stârni discuții și controverse în casă. Aceeași părere o are și Robert.

Aici puteți viziona momentul din ediția de vineri, 31 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”: