Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2024, 15:48
Su Burcu Yazgı Coşkun Foto(4)
Su Burcu Yazgı Coşkun, pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea
Sursa: Instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun a făcut senzație cu rolul Asiye în producția “Totul pentru familia mea”! Iată de ce s-a retras tânăra actriță din distribuție înainte de încheierea filmărilor!

Su Burcu Yazgı Coşkun are frageda vârstă de 19 ani și cu toate acestea a devenit deja o actrița cu drepturi de pline, deoarece are o experiență de aproape treisprezece ani pe platourile de filmare. Părinții săi i-au descoperit încă din perioada copilăriei talentul nativ și au înscris-o la cursuri de teatru pentru copii, iar apoi a participat la numeroase casting-uri și astfel a pătruns în fascinantă lume a cinematografiei pe când avea doar șase ani.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte miniona actriță este serialul Totul pentru familia mea a jucat rolul Asiye, unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite personaje din distribuție datorită frumuseții și gingășiei sale.

Care a fost principalul motiv pentru care talentata actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun în anul 2022, când a început să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asiye, un rol dificil,

dar care i-a adus un succes răsunător și noi oportunități pe plan profesional. Înainte de încheiere a filmărilor pentru ultimul sezon al producției, tânăra actriță a părăsit distribuția, spre marea dezamăgire a telespectatorilor care o îndrăgiseră foarte mult și ar fi dorit să o vadă pe micile ecrane până la finalul serialului.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D

La scurtă vreme după ce Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, aceasta a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de pe platourile de filmare ale altei producții, în care fusese recent cooptată. Potrivit presei din Turcia, este vorba despre serialul Bir Gece Masalı, ale cărui filmări au început în urmă cu doar câteva luni și încă se desfășoară în care tânăra actrița a primit tot un rol principal și va da viață personajului Canfeza Kilimci.

Deși Su Burcu Yazgı Coşkun nu a confirmat nimic în acest sens, se pare că principalul motiv al plecării sale din distribuția serialului Totul pentru familia mea ar fi fost faptul că s-a ivit o nouă oportunitate pe care n-a vrut să o rateze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Su Burcu Yazgı Coşkun, evoluție fabuloasă pe plan profesional

Născută în anul în anul 2005, în Istanbul, Su Burcu Yazgı Coşkun a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților ei, care nu au avut o situație materială prea bună, însă au făcut multe sacrificii pentru că fiica lor să studieze și să își construiască pas cu pas o carieră solidă în domeniul actoriei, pentru a fructifică talentul nativ.

Ambițioasa Su Burcu a debutat în anul 2011 pe platourile de filmare ale serialului de televiziune Farklı Boyut, pe când avea doar șase ani și a dovedit un talent uluitor și o inteligență sclipitoare.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

În timpul liceului, Su Burcu Yazgı Coşkun a început să joace în echipa de teatru a școlii, unde s-a remarcat rapid drept cea mai talentată elevă. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat este producția Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Asyie, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.