Adevăratul motiv pentru care Mari și Robert de la „Puterea Dragostei” nu s-au căsătorit, deși au un copil împreună: „Nu-mi doresc...”

Autor: Diana Ghita

Mari a explicat de ce nu s-a căsătorit cu Robert până acum

Sursa: Instagram Marinela Mavrodin

Mari, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, a fost invitată, recent , la emisiunea „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu, unde a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit cu Robert, până în prezent.

Mari și Robert și-au început povestea de iubire la „Puterea Dragostei”, iar, între timp, cei doi au reușit să formeze o familie, întrucât au un frumos băiețel împreună. Însă, în ciuda acestui lucru, tânărul a tot amânat momentul nunții.

De ce Mari și Robert nu s-au căsători până în prezent

Conform lui Mari, Robert este de părere că mai mult contează legătura dintre ei, decât un act care să ateste căsătoria: „L-am zăpăcit prea mult la cap.

El consideră că nu prea contează o hârtie, dar i-am zis că nu e vorba de hârtie, e vorba de cununia religioasă, în primul rând, este vorba de verighete, este vorba de foarte multe chestii pe care eu mi le doresc. Îmi doresc să îmbrac o rochie albă”. 

Însă, în cele din urmă, tânăra a reușit să-l convingă pe partenerul ei să facă acest pas. Cei doi au căzut de comun acord să facă nunta în anul 2026, însă, momentan, încă sunt în discuții, deoarece nu au stabilit nimic concret.

Citește și: Marinela Mavrodin a trecut prin momente de groază în aceste zile. Băiețelul de doar două luni al fostei concurente de la Puterea dragostei se confruntă cu probleme de sănătate: ”Am fost puțin panicată zilele astea”

„Așteptăm să mai crească Matthias încă puțin, probabil în 2026. Așa am stabilit, dar acum nu știu sigur dacă rămâne stabilit, a fost doar așa o vorbă, nu a fost nimic plănuit, nu ne-am pus să facem căutări, nu am făcut cine știe ce.

Doar ne-am gândit noi așa și am vorbit cam în ce lună ne-am dori să facem evenimentul, dar nu am stabilit nimic să fie ceva sigur, să mergem să căutăm un local anume”,  a spus Mari.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Ce alte detalii a dezvăluit Mari despre nunta ei și a lui Robert

Ulterior, Cornelia Ionescu a întrebat-o pe fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”: „În ce lună ți-ar plăcea sau v-ar plăcea (n.r. să faceți nunta)?”.

Mari i-a explicat moderatoarei că, deși ar vrea să se căsătorească pe 1 august, pentru a sărbători, în același timp, data în care au devenit un cuplu oficial, acest lucru este greu de realizat, întrucât în perioada respectivă vremea este extrem de caldă.

„Sincer, mi-aș fi dorit foarte mult să facem în luna august, pe 1, pentru că noi atunci sărbătorim relația noastră, atunci am oficializat noi în emisiune. Dar nu știu dacă o să facem chestia asta în august, pentru că este foarte cald și am avut un eveniment, de curând.

Citește și: Marinela Mavrodin s-a postat vânata la ochi și cu nasul spart. Ce a pățit fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Am fost nași, am cununat și botezat cu o săptămână înainte și, sincer, a fost extrem de cald și abia mi-am putut ține zâmbetul pe față, pentru că au fost 40 de grade.(...) Nu-mi doresc ca la nunta mea să leșin de cald și să transpir, să mi se facă machiajul urât pe față, așa că, probabil, o să facem în mai sau iunie, la începutul lunii iunie”,  a explicat invitata Corneliei Ionescu.