Adevăratul motiv pentru care Patrick și Nona de la „Casa iubirii” s-au despărțit! Fostul concurent rupe tăcerea: „Am zis că e momentul să sparg gheața și să nu ne mai învârtim în jurul cozii”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 iul 2023, 10:41

Fostul concurent rupe tăcerea

Sursa: Instagram Patrick Deac/TikTok casaiubirii.kanald.ro

Patrick și Nona au format unul dintre cele mai iubite cupluri din emisiunea „Casa iubirii” dar, din păcate, la puțin timp după eliminarea lui Patrick, relația lor a luat sfârșit.

Timp de câteva săptămâni, Patrick a rămas singur în „Casa iubirii”, deoarece Nona fusese eliminată. După ce Patrick a fost și el eliminat iar timpul lui în emisiune s-a scurs, a plecat în Republica Moldova, la iubita lui. Totul părea să fie bine dar, din păcate, cei doi au anunțat ieri despărțirea. 

Motivul pentru care Patrick și Nona s-au despărțit

Părea că Patrick și Nona se înțeleg foarte bine și se iubesc mai mult ca niciodată, ba chiar plecaseră într-o vacanță romantică în Turcia, de unde și-au ținut fanii la curent. 

Din păcate pentru ei și pentru susținătorii lor, Nona și Patrick s-au despărțit. Anunțul a fost făcut ieri de către Nona, iar Patrick a detaliat motivele din spatele acestei decizii.

Citește și: Nona, decizie uluitoare! Concurenta a surprins pe toată lumea cu anunțul făcut astăzi în Casa iubirii! Noile imagini rușinoase care au apărut în mediul online au determinat-o să pună piciorul în prag! „Eu cred că e mai bine așa” Cum a reacționat Patrick

„Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine. Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei.

Citește și: Nona și Patrick vor fi puși la zid pentru reacțiile lor! „Suntem luați de fraieri aici” Aflați ce decizie uluitoare va lua concurenta și ce se va întâmpla miercuri, 19 aprilie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Am ajuns în Republica Moldova, eu în continuare simțeam că sunt anxios. Asta din cauza faptului că sunt plecat de acasă de foarte mult timp. După concediul asta, simțeam nevoia sa ma duc acasă, în Timișoara, ș i am spus că îmi doresc să plec acasă la Timișoara. Și de acolo a început toată discuția care a dus spre despărțirea noastră, să spunem așa. Ea s-a întors spre mine, mi-a dat o privire prin care eu am înțeles ca nu a înțeles de ce îmi doresc la Timișoara și acolo am zis că e momentul să sparg

gheața și să nu ne mai învârtim în jurul cozii”, a mărturisit Patrick, fostul concurent de la „Casa iubirii”. 

@_casaiubirii1

 

♬ sunet original- CASA IUBIRII❤️

Patrick nu se simțea pregătit pentru un viitor cu Nona

Deși o iubește foarte mult, Patrick a mărturisit că este tânăr și nu se simte la fel de pregătit ca Nona să-și întemeieze o familie și să se însoare.

Din păcate, determinarea Nonei cu privire la un viitor alături de Patrick l-a făcut pe concurent să facă un pas în spate.

„Din păcate, probabil, diferența asta de vârsta și-a spus cuvântul. Eu la 23 de ani sunt atras de Nona, țin foarte mult la Nona, dar nu caut neapărat să-mi întemeiez o familie, nici într-o lună, nici în șase, nici într-un an, nici în doi. Nu caut să mă apropii la modul ăsta de căsătorie, de chestii de genul ăsta. Nonei i-a picat foarte greu această chestie, dar cumva, în același timp, mi-a spus că era foarte conștientă și ea de lucrul ăsta, dar s-a lăsat dusă de iubire și de val și de aceea a acceptat să fie cu mine.

Am mai petrecut câteva ore împreună, am mai stat și seara. Am mai dormit o noapte, ne-am trezit, totul a revenit cumva la normal, cred că pentru că nu puteam accepta. Și mie îmi era foarte greu. Credeți-mă, să vezi un om cum e ea în fața ta și să știi că se oprește totul... e greu, nu e ușor! Am făcut-o, am plecat și s-a terminat”, a încheiat Patrick, cu lacrimi în ochi.