Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gulten! Iată de ce s-a retras în sezonul 4!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2022, 15:13

Selin Genç, in productia Ma numesc Zuleyha 

Sursa: Instagram Selin Genç

Selin Genç, care a jucat rolul Gulten în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate actrițe din generația ei.

Selin Genç are doar 27 de ani și se află la început de carieră în domeniul actoriei însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei naturală uluitoare. Tânăra actrița s-a bucurat de mare succes încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a fost cooptată din anul 2018.

Deși a jucat rolul unei servitoare docile și naive, Gulten a fascinat publicul cu naturalețea și dezinvoltură ei.

Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha

Selin Genç s-a născut în anul 1994, în Istanbul, într-o familie modestă. Încă din perioada adolescenței frumoasă Selin și-a dorit să devină o actrița celebra, iar părinții ei au susținut-o mereu în ciuda situației lor materiale destul de dificile la acea vreme.

Ajunsă la vârstă majoratului, Selin Genç a decis inițial Facultatea de Inginerie industrială, în cadrul Universității Isik, crezând că astfel își va putea ajută financiar familia, câștigând un venit mai mare. Dar treptat, tânăra a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele ei vis de a deveni actrița și atunci că decis să urmeze în paralel și cursurile Facultății de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat Dilek Sabanci, din Istanbul.

Citeste si: Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice! A recurs sau nu tânăra actriță la astfel de intervenții?

Selin Genç a absolvit cu succes ambele facultăți, devenind pe de o parte inginer și pe de altă parte actrița. Pentru început tânăra a decis să se dedice meseriei din domeniul actoriei astfel a acceptat fără să stea pe gânduri prima oferta de a juca într-un serial de televiziune, în producția Mă numesc Zuleyha, ale

cărei filmări s-au desfășurat între anii 2018-2022 și au fost destul de dificile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Încă de la primele episoade difuzate în Turcia, Selin Genç a fost bine primită de public și foarte îndrăgită și apreciată pentru talentul ei urias, dar și pentru frumusețea ei naturală incredibilă. Această fiind printre puținele actrițe care încă n-au recurs la intervenții estetice.

Însă la începutul sezonului al patrulea al serialului Mă numesc Zuleyha, tânăra Selin Genç a părăsit distribuția producției, după ce a decedat în timpul unui accident de mașina, potrivit scenariului. Publicul și-a exprimat regretul pentru faptul că frumoasă actrița a părăsit distribuția mai înainte de finalul filmărilor. La scurtă vreme, s-a aflat în presa din Turcia faptul că Selin Genç mai fusese cooptată între timp să joace într-o producție de televiziune, intitulată Sana Söz, în care a jucat rolul Bahar, alături de alți mari actori ai Turciei precum: Erkan Petekkaya, Nehir Erdogan, Serkan Altunorak

și mulți alții.

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.