Adevăratul motiv pentru care talentata actriță Gözde Türker a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul rebelei Harika! A fost nevoită să plece sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2023, 00:09
Foto(5)

Gözde Türker se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia! Iată de ce s-a retras din distribuția serialului Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor! Ce mesaj a transmis actrița colegilor săi! „S-a lucrat cu mult efort, răbdare și dragoste”

Producția turcească Totul pentru familia mea a încântat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate, datorită poveștii impresionantă de viață adusă în prim plan, cât și datorită unei distribuții formidabile, alcătuită din actori celebri și din tineri aflați la început de carieră. Printre actorii tineri care au fascinat publicul cu rolurile lor magistral interpretate s-a numărat și frumoasă Gözde Türker. Deși are doar 27 de ani, actrița a făcut furori cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare, însă spre dezamăgirea fanilor săi, îndrăgita actrița a părăsit distribuția înainte de încheierea filmărilor, după ce personajul ei și-a părăsit

familia, alegând să plece pentru a-și reface viața departe de toate necazurile suferite.

Adevăratul motiv pentru care talentata actriță Gözde Türker a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Gözde Türker s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au oferit o educație de seama și pentru că i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, au decis să p sprijine pas cu pas pentru a-și îndeplini visul de a deveni actrița.

La vârstă majoratului, după încheierea liceului, ambițioasă Gözde s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu brio în anul 2013, devenind o actrița cu drepturi depline așa cum își dorise.

Citește și: Imagini rare de la nunta îndrăgitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată clipul cu cele mai emoționante momente de la fericitul eveniment din viața frumoasei actrițe!

În anul 2014, Gözde Türker a debutat pe platourile de filmare ale serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar doi ani mai târziu tânăra actrița a fost selectată în distribuția producției Poyraz Karayel. În 2018, Gozde a câștigat din nou un casting dificil și a fost cooptată în distribuția producției Mireasă din Istanbul, iar în 2020 a fost selectată să joace în serialul Totul pentru familia mea, rolul Harika, o tânără rebelă, care i-a adus cel mai mare succes din carieră.

Însă la un moment dat personajului ei a și-a părăsit familia și a plecat să își refacă viața departe de toate necazurile suferite și astfel a părăsit distribuția îndrăgitei producții, spre marea dezamăgire a publicului care o aprecia deja mult pentru talentul ei.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși fanii săi s-au gândit inițial că tânăra actrița a părăsit platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, potrivit scenariului, la scurtă vreme, Gözde Türker și-a anunțat fanii în mediu online că va începe un nou proiect, intitulat Al Sancak, semn că acesta ar fi de fapt motivul pentru care tânăra s-a retras din producția precedentă.

„52 de episoade ușor de spus...

S-a lucrat cu mult efort, răbdare și dragoste... Aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei și prietenilor actori care au contribuit până acum la realizarea serialului Totul pentru familia mea! Dragul meu regizor Serkan Birinci și al doilea director al meu Nesek Elsoy aș dori să va mulțumesc pentru spațiul creativ confortabil pe care mi l-ați oferit. Aș dori să mulțumesc stimatului meu public, fanilor care și-au oferit sprijinul și tuturor celor care m-au însoțit pe această călătorie pentru a o face pe Harika Manyaslı atât de reală!”, a scris Gözde Türker, pe contul ei de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.