Adevăratul motiv pentru care tânărul actor Halit Özgür Sarı a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kadir! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2023, 21:15
Foto(8)

Halit Özgür Sarı este un actor tânăr extrem de talentat! Iată de ce s-a retras din serialul Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor.

Halit Özgür Sarı are doar 29 de ani și s-a remarcat în ultimii ani atât că fotomodel de succes cât și că actor talentat în Turcia. Deși a acumulat doar cinci ani de activitate în domeniul actoriei, Halit a cucerit publicul încă de la primul rol jucat pe micile ecrane și a încântat cu talentul lui uriaș și cu o carismă aparte. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Kadir, care i-a adus mare succes.

Deși acest rol i-a adus o mare reușită pe plan profesional și admirația publicului din Turcia și de peste hotare, tânărul actor s-a retras de pe platourile de filmare după un an de la începerea filmărilor, spre marea nemulțumire a telespectatorilor care nu se așteptau că acesta să părăsească atât de repede distribuția, deoarece juca unul dintre rolurile principale ale producției.

Adevăratul motiv pentru care tânărul actor Halit Özgür Sarı a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Halit Özgür Sarı a venit pe lume în anul 1993, în Istanbul. Părinții săi i-au oferit toate condițiile pentru a studia și a ajunge ceea ce și-a propus pe plan profesional. În ciuda faptului că și-a dorit încă din adolescență să devină actor, după absolvirea liceului, Halit a fost nevoit să asculte de sfaturile părinților lui și să se înscrie la Facultatea de Economie, din cadrul Universității Bilgi, din Istanbul.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis carismaticul Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Treptat a conștientizat faptul că nu va putea să lucreze în acest domeniu și s-a reorientat către actorie.

Astfel, tânărul a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru, Craft Workshop. La scurtă vreme după încheierea cursurilor de actorie, tânărul actor a început să cocheteze și cu modelingul, devenind rapid un fotomodel de succes.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Halit Özgür Sari, actorul principal din serialul „Totul pentru familia mea”, poveste de dragoste alături de o actriță superbă. Cine este iubita actorului?

În anul 2018, Halit Özgür Sarı a debutat pe platourile de filmare ale serialului Diriliș: Ertuğrul, care i-a adus primul pas către carieră strălucită de astăzi și i-a deschis calea către noi oportunități în domeniul actoriei. În anul 2021, tânărul Halit a fost cooptat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal, ce i-a adus mare succes în carieră. Însă după doar un an de la începutul filmărilor, Halit a fost nevoit să se retragă din distribuție, spre marea nemulțumire a fanilor săi, care se așteptau să îl urmărească până la finalul

producției.

La scurt timp însă s-a aflat în presa din Turcia faptul că tânărul actor a început filmările pentru un alt proiect de televiziune, intitulat Gizli Saklı și astfel fanii lui s-au gândit că acesta a fost de fapt motivul pentru care Halit a fost nevoit să renunțe la rolul anterior. Și tot anul trecut, carismaticul actor a fost cooptat și în serialul İbrahim Selim île Bu Gece, dar și într-un proiect realizat pentru platforma Netflix, intitulat Özel Ders.