Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan! A fost nevoit carismaticul actor să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2023, 23:35
Foto(5)

Chipeșul Eren Ören se numără printre cei mai talentați actori din tânăra generație în Turcia! Iată de ce s-a retras din distribuția serialului Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor!

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul cu o poveste impresionantă de viață a unor frați rămași orfani mult prea devreme, dar și cu o distribuție de excepție formată din atât din actori celebri, cât și din tineri foarte talentați aflați la început de carieră. Printre actorii tineri care au încântat publicul cu talentul și carisma lor, s-a numărat și Eren Ören, care la doar 25 de ani a jucat impecabil alături de colegii săi renumiți și a avut multe de învăț de la ei.

Însă spre dezamăgirea fanilor săi, îndrăgitul actor a părăsit distribuția înainte de încheierea filmărilor, după ce personajul lui a decedat în urmă unui incident teribil.

Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan

Eren Ören s-a născut în anul 1998, în Istanbul, după care s-a mutat împreună cu familia lui în Izmir, acolo unde a crescut și a studiat peste ani.

În ciuda faptului că Eren și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din copilărie și își dorea enorm să devină un actor celebru, la vârstă de 18 ani, după absolvirea liceului, tânărul s-a văzut nevoit să urmeze, la îndemnul părinților săi, Facultatea de Inginerie Industrială în cadrul Universității din Bahçeşehir, renunțând la marele lui vis. Însă după încheierea facultății, Eren Oren a realizat faptul că nu va putea profesa în domeniul ingineriei și atunci a decis să se reorienteze către actorie și a urmat cursurile unei școli private de teatru, pe care absolvit-o cu succes.

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Iată ce a transmis tânărul Eren Ören colegilor săi! „A fost o aventură lungă și frumoasă! La revedere, Kaan Atakul!”

În anul 2020 Eren Ören a câștigat primul casting și fost cooptat să joace primul lui rol secundar în producția Hizmetçiler și tot în acel an, ambițiosul tânăr a fost selectat și în distribuția serialului Kırmızı Oda, care i-a adus de asemenea un succes răsunător.

În anul 2021, norocul i-a surâs din nou chipeșului actor, care a fost cooptat în echipa actorilor din filmul artistic Geçen yaz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Eren Ören!

Iar în anul 2022, tânărul Eren a câștigat și castingul pentru serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului secundar, Kaan, care de asemenea i-a adus un mare succes în carieră. Deși s-a alăturat mai târziu echipei de producție Eren a reușit să se adapteze rapid scenariului dificil și să facă față cu brio tuturor provocărilor. Însă la un moment dat personajului lui a decedat în urmă unui incident teribil și astfel a părăsit distribuția îndrăgitei producții, spre marea dezamăgire a publicului care îl aprecia deja mult pentru talentul lui.

Deși fanii săi s-au gândit inițial că tânărul actor a părăsit platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, conform scenariului, la scurt timp, Eren Oren și-a anunțat fanii în mediu online că va începe un nou proiect, intitulat Üç Kiz Kardes, semn că acesta ar fi un posibil motiv pentru care tânărul s-a retras din producția precedentă.