Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 sep 2024, 23:58

Teo Trandafir a vorbit despre fosta ei căsnicie

Sursa: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir, celebra vedetă Kanal D, a deschis recent un subiect delicat din viața ei personală, divorțul de fostul soț, Iosef Constantin. Aceasta a vorbit despre el la podcastul Anamariei Prodan.

Deși căsnicia lui Teo Trandafir cu Iosef Constantin a durat doar șase luni, acest episod a fost intens mediatizat la vremea respectivă. Vedeta a explicat că, în ciuda încercărilor lor de a face lucrurile să funcționeze, relația a fost sortită eșecului.

De ce a divorțat Teo Trandafir, de fapt, de fostul ei soț

Vedeta Kanal D a tras concluzii importante despre viață, relații și cum uneori, lucrurile nu decurg așa cum ne-am planificat.

Chiar dacă iubirea a fost puternică la început, vedeta a recunoscut că nu a putut să-l țină pe Iosef Constantin departe de țara lui natală, dar nici ea nu a avut posibilitatea să îl urmeze.

„Relația s-a închis frumos și elegant. Mi-am dat că soțul meu era nefericit aici, după 30 de ani petrecuți în Franța. Nu puteam să particip la nefericirea lui. Ce era să fac, să schimb România? El a încercat.

Și n-a reușit”, 
a spus prezentatoarea TV, la podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Reacția incredibilă a lui Teo Trandafir când a vazut concurenții de la „The Floor”. Ce a putut să spună despre colegul ei, Dan Negru

La început, Teo și-a pus mari speranțe în această relație. L-a descris pe Iosef Constantin ca pe un adevărat „prinț pe cal alb”, cucerită de discreția și atitudinea lui rezervată.

Însă, în timp, lucrurile nu au mai funcționat așa cum își imaginase, iar căsnicia a început să se destrame. Cu toate acestea, vedeta Kanal D a spus că nu regretă această experiență și că a învățat multe despre ea însăși și despre ce înseamnă o relație.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ce a simțit Teo Trandafir când l-a întâlnit pe Iosef Constantin  

În podcastul realizat de Anamaria Prodan, vedeta Kanal D a povestit și despre modul în care s-a cunoscut cu fostul soț. Relația lor a început printr-o serie de coincidențe care au atras-o pe prezentatoare, până la punctul în care nu mai vedea altceva decât pe bărbatul care o fermecase.

„Când l-am văzut prima oară în realitate, mi-am dat seama că am greșit-o. Era atât de frumos, joc în altă ligă. Ce fac eu de la liga a 3-a? Am văzut de curând, de dragul tău, un documentar absolut bestial despre Beckham. Și ăla la fel. Nu știe că e Beckham deloc, are aceleași probleme, îți cumperi una, alta, nu realizezi.

Citește și: Ilinca Vandici si Teo Trandafir te învață cum să atragi banii conform principiilor Feng Shui. Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă pentru a avea prosperitate

Eu îmi doream familia pe care o aveam, echipa mea. Noi comunicam împreună pe Messenger, într-o cameră închisă în care eu adusesem și frigider, cuptor cu microunde, ca să nu trebuiască să ieșim niciodată.  El a apărut așa, miraculos, într-o noapte de Revelion”,  a mai povestit Teo Trandafir.