ADEVARUL CUTREMURATOR despre minunea ce s-a aratat intr-un copac din Ialomita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

A fost si ieri zi de pelerinaj, la copacul sfant din Ialomiþa, asa cum l-au denumit trecatorii. Impinsi de credinta sau de curiozitate, oamenii s-au strans ciorchine si s-au rugat, la chipul care ar fi aparut peste noapte.

##VIDEO96687##Oameni cu lacrimi in ochi ca au venit la copacul minune sa se roage pentru sanatatea lor sau a rudelor. Mame indurate care sperau intr-o minune. La baza trunchiul s-a format deja un altar din lumanari si icoane. Unii ating cu mana lor locul in care au auzit ca ar fi aparut chipul mantuitorului, altii sterg cu hainele celor dragi seva copacului despre care spun ca ar mirosi a mir.



Credinta curiosilor avea sa fie zdruncinata, insa, de o aparitie la fel de misterioasa ca si chipul din copac. Din multime a iesit la un moment dat un barbat care avea sa le dea o explicatie socanta! Un localnic povesteste senin cum a aparut miracolul in plopul de pe drumul national: „ Eu l-am pictat! ”, a marturisit barbatul pelerinilor.

In fata acestor explicatii, oamenii au ramas muti! Nu le venea sa creada ce auzeau.
Chiar daca au aflat cum a aparut chipul Lui Iisus in scoarta, credinciosii tot nu s-au lasat convinsi. Ba, dimpotriva! In cele din urma pana si barbatul are a pictat icoana a inceput sa creada intr-o minune.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.