Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online

Autor: Diana Ghita

S-a zvonit că Ștefan Bănică ar fi în stare gravă la spital, după un accident rutier

Sursa: Instagram Ștefan Bănică

Recent, s-a zvonit că Ștefan Bănică ar fi fost implicat într-un grav accident pe DN10, însă, în urmă cu doar câteva ore, cântărețul a demontat speculațiile, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Zvonurile referitoare la accidentul de pe DN10 s-au răspândit foarte rapid, iar informația a ajuns, în cele din urmă, și la Ștefan Bănică. Acesta a fost de-a dreptul uimit de ceea ce s-a putut scrie despre el în mediul online.

Ce are de gând să facă Ștefan Bănică, după ce s-a zvonit că a avut un accident

Mesajul propagat pe rețelele sociale, despre accidentul în care a fost implicat cântărețul, este următorul: „Ștefan Bănică JR.

Azi, ora 13:20, a fost angajat într-un accident de circulație pe drumul DN10, care leagă Buzău l de Brașov, în localitatea Cislău. Acum vedeta se află la Spitalul Județean Buzău, în stare foarte gravă”.

În momentul în care Ștefan Bănică a aflat ce se speculează despre el, în mediul online, acesta a făcut o postare prin care a dezmințit zvonurile și și-a asigurat fanii că se află în afara oricărui pericol.

De asemenea, acesta s-a arătat foarte surprins de povestea falsă în care a fost implicat și are de gând să apeleze la justiție, pentru ca persoana care a diseminat aceste informații false despre el să fie pedepsită conform legii, întrucât această veste i-ar fi putut afecta familia, dacă ar fi aflat-o înaintea lui.

Citește și: Accident devastator în Buzău. Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren

Ce mesaj a transmis Ștefan Bănică, după ce s-a speculat că a suferit un grav accident de mașină

În postarea lui, artistul a adăugat o captură de ecran cu știrea falsă despre accident și a transmis următorul mesaj:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

„Acest mesaj este în mod special pentru comunitatea mea de pe Facebook și de pe Instagram, care însumează peste 1.500.000 de urmăritori. De când m-am întors din vacanță, acum câteva zile, a apărut o informație în online cum că am avut un accident de mașină în jurul Buzăului și că sunt într-o stare gravă la spital! Nu știam. Am aflat odată cu voi. Apoi am aflat cu stupoare că cineva sub anonimat suna la presă să vândă această “știre”!

Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare de la cunoștințe, de la voi, fanii de pe Instagram si Facebook, în special în privat, să mă întrebe dacă sunt ok, dacă băiatul meu cel mic era în mașină, dacă mai pot susține spectacolele și concertele programate. Bine că mama (în vârstă de 84 de ani) și familia mea erau cu mine când am citit baliverna. Îmi imaginez ce ar fi simțit mama dacă eu eram plecat și ar fi citit știrea...

Mulțumesc colegilor din presă care au verificat informația înainte de a o publica.

Citește și: Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț cu Ștefan Bănică Jr. Ce mărturisiri a făcut abia acum despre căsnicia cu artistul: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Când orice idiot poate scrie orice, dezinformând si provocând posibile traume emoționale familiei tale, periclitându-ți activitatea profesională, NU mai este o glumă!!! Aici vorbesc despre cazul meu, dar care, din păcate, nu e singular. Trag un semnal de alarmă. Fiți atenți, verificați ceea ce citiți, cine vă răspunde, dacă sursa este credibilă! Iar de cel sau cei care au lansat această știre falsă se va ocupa legea, articolul 404 din Codul Penal, comunicarea de informații false. Deja avocatul meu are destule date și vom alfa nominal cine a fost. Sa fiți sănătoși și să aveți un weekend așa cum vi-l doriți!”.

Sursă foto: Instagram Ștefan Bănică