Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2023, 00:40

Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”

Sursa: Instagram Andreea Bostănica

Cu puțin timp în urmă, Antonio Pican și Andreea Bostănica au apărut într-o ipostază care i-a determinat pe fani să se întrebe dacă există, între ei, mai mult decât o prietenie.

Andreea Bostănica și Antonio Pican au surprins pe toată lumea cu ipostazele în care au apărut pe social media. Cei doi s-au filmat pe TikTok, în timp ce Andreea ține în brațe un buchet de flori. Fanii nu au întârziat să sară la presupuneri și să se întrebe dacă nu cumva cei doi formează un cuplu. 

Ce este, de fapt, între Andreea Bostănica și Antonio Pican

În urmă cu câteva luni de zile, Antonio Pican și Bibi au pus punct relației lor, atât de apreciată de fani. Internauții, acum, sunt surprinși să-l vadă pe Antonio alături de Andreea Bostănica și au diferite reacții.

În cursul serii de ieri, Andreea Bostănica a publicat trei poze împreună cu Antonio Pican, pe contul ei oficial de Instagram. Cei doi par foarte apropiați, asta pentru că tiktok-erița îl ține de braț pe artist.

Deși era de așteptat ca cei doi să primească aprecieri pentru că le stă bine împreună, Antonio Pican și Andreea Bostănica au primit și critici destul de dure, la fotografiile care au adunat peste 76.000 de aprecieri.  

Citeste si: Cum refuză Antonio Pican o fată atunci când devine prea insistentă: „Mi se pare copilăresc”. Artistul a vorbit, în exclusivitate, și despre cum își gestionează banii

„Superbi”, „Cei mai frumoși”, „Vă iubesc mult de tot”, „V-ar sta bine împreună”, „Sincer, chiar îmi place dacă ar forma un cuplu. Mi se pare că se potrivește mai mult cu Andreea”, au fost câteva dintre comentariile de bine pe care le-au primit cei doi. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Antonio Pican și Andreea Bostănica, jigniți pentru o posibilă relație

În timp ce unii dintre internauți sunt supărați că cei doi ar putea fi împreună, alții se bucură și le urează numai de bine.

„Nu te cred, vă urăsc grav, atât zic”, „Dezamăgitor”, „Ce nesimțit ești, Antonio, ai lăsat-o pe Bibi pentru Andreea”, „N-ai găsit și tu un bărbat? Ce faci cu plasticul ăla?”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase la adresa lui Antonio Pican și Andreea Bostănica.

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

„Nu, nu, nu, nu. Îmi e dor de Bibi cu Antonio, vreau să dau timpul înapoi”, a scris un alt internaut.

Deocamdată, Antonio Pican și Andreea Bostănica nu au anunțat nimic despre motivul pentru care s-au fotografiat atât de apropiați, dar nici dacă au sau dacă intenționează să aibă o relație.