ADEVARUL despre cat de nociv este calculatorul sau tableta pentru ochii nostri! Inca un mit a fost demolat

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Desigur, toata lumea a auzit cat de daunator poate fi statul la calculator si cat de afectati pot sa ne fie ochii din cauza gadgeturilor din ziua de azi.

##VIDEO120888##Monica Pop, doctor oftalmolog, a fost invitata la emisiunea "Draga mea prietena".  Mircea Solcanu a intrebat-o pe aceasta daca exista vreun pericol legat de vedere si gadgeturile din ziua de azi.

"Nu exista niciun pericol pentru ochi. Exista un singur pericol. Dependenta psihica. Pentru oftamologie nu e niciun pericol. Mai exista un pericol pentru cei care au epilepsie. Succesiunea de imagini poate da o criza de epilepsie.

In scop necomercial unii considera ca folosirea calculatorului face rau, dar nici vorba de asa ceva. Puteti folosi cat vreti aceste instrumente. Atat va pot recomanda ca la o ora sa faceti o pauza de 2 secunde si sa priviti in departare", a spus Monica Pop.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.