Insa, in combinatie cu branza ar putea aduce cateva kilograme in plus. Iata ce ne sfatuieste nutritionistul Mihaela Bilic.
”Ce poate fi mai savuros, delicios si de sezon decât roşiile cu brânză…fără pâine, o să spuneţi, ca să nu ne îngraşăm:( Problema e că nu pâinea îngraşă (sau nu la fel de tare) precum brânza. Şi când spun brânza mă refer la orice tip de brânzeturi, indiferent de cât sunt de sărate: caş şi telemea proaspătă, telemea veche (maturată), mozzarella, caşcavaluri, brânza de burduf sau frământată.
Deşi conţine la fel de multe proteine ca şi carnea si peştele, în brânzeturi avem de 3 ori mai multă grăsime. În plus o felie de brânza de 100g o mănânci într-o clipă, la carne e mai mult de mestecat.
Apropo de gramaj, porţia corecta de brânză e de 70g, adică acele pachete ridicol de mici de la supermarket conţin 3 porţii!!
Cititi continuarea pe kfetele.ro.