Adevarul despre copilaria "perfecta" a lui Calin Geambasu. Artistul are acuzatii GRAVE la adresa mamei sale! Uite ce obisnuia sa ii faca in copilarie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 22:10

Calin Geambasu o acuza pe mama sa naturala ca i-a influentat tatal sa se indeparteze de el.

Calin mai spune despre Petre Geambasu ca il divinizeaza, insa ca il doare sufletul ca nu reuseste sa se impuna in fata mamei sale. 

 

Artistul nu mai vorbeste cu mama lui de 4 ani, iar relatia cu Petre Geambasu, tata sau, s-a racit tot de atunci. 

 

"Cine are copil sa-i traiasca, cine nu sa nu-si doreasca! A zis ca abia acum a inteles rostul acestor vorbe.

Eu nu sunt ajuns imparat, asa cum a zis el, azi. Sunt convins ca este influentat. Eu stiu ce suflet are. Au fost multe momente si corectii. Chiar si acele corectii el le-a numit normale. Cum, tati, normale? Tu imi sugerezi ca eu trebuie sa le aplic copilului meu. 

 

 

Tatal meu ma trezea cu masaj, mama ma trezea brusc.

Eu stiu ce bagaj emotional este in el. Sa faci din senin ceva halucinant ceva absurd. El a fost un om foarte misto. In urma unei discutii cu sotia lui, el a zis ca o sa indrepte lucrurile, insa nu s-a intamplat asta si iata ca am ajuns in situatia asta. Mama naturala nu mi-a zis niciodata "te iubesc". Sunt 4 ani de cand nu ne-am mai vorbit. Acum 2 ani, in 2015, am si o filmare.
Mama si tati dansau. Tati i-a zis: 'hai sa-l chemam si pe Calin', dar se vede cum ea a zis 'NU'."

 

 

"Apropo de copilărie, în proporţie de 90% a fost perfectă. Am întârziat 4 minute la ora de pian, m-a descălţat la şcoală şi m-a plimbat prin fiecare clasă, doar ca să mă facă să mă simt într-un fel… El venise să mă asculte ca să vadă cum am studiat şi am tot tras de timp.

Când a venit la oră a spus că nu merit tot ce îmi aduce el din Germania, profesoara mea a fost şocată, gestul acela nu l-a înţeles. El avea nişte oscilaţii bruşte, foarte abrupte pe care nu le puteam înţelege"

 

Citeste mai multe pe WOWbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.