Adevarul despre datoriile pe care le avea Razvan Ciobanu: ce sume avea de returnat creatorul de moda

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Dupa moartea indragitului designer s-au spus multe lucruri despre stilul lui de viata dar si despre datoriile pe care le-a avut.

Adevarul despre partea financiara a fost insa spus chiar de Razvan Ciobanu, care nu s-a ascuns si a dezvaluit intr-o postare pe Facebook cati bani avea de dat:

"Asa cum nu m-am ferit cam niciodata sa spun adevarul, nu o voi face nici de aceasta data. Am preferat sa postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armata de PR, consilieri, etc.

care sa o faca pentru mine). Daca am datorii?! Da, sigur! Imi doresc ziua in care sa pot spune ca nu am… pana atunci lucrurile stau cam asa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-as dori sa pot colabora si pe viitor. Ambii comercializeaza piele naturala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Apoi mai am o datorie marunta, nu neinsemnata, la un petshop de unde obisnuiam sa cumpar hrana si asternut igienic pentru minunata mea Lili (stiti voi, pisica cheala). Cred ca suma datorata nu depaseste 110-117 lei, bani imprumutati (de la oameni de succes sau cunoscuti in cercurile mondene, nu stiu sa am), dar este adevarat ca am datorii personale in fata a 3 sau 4 prieteni. Iarasi sa nu lasam loc de interpretari, sunt adunati probabil 3000€.

Domnii/doamnele nu ma alearga dupa ei, ne stim de prea multi ani pentru a-si imagina ca as disparea cu acei bani ai lor.

"Exista si nesabuinta in ceea ce fac, asa ca am si un magazin (care aduce brandul meu preferat) si acolo sunt in urma cu platile. Asa cum mai am si o prietena caruia trebuie sa ii inapoiez saptamanal o suma de bani. Nu imi iese tot timpul asa cum imi planific… In rest, ca noi toti, o factura, o chirie, etc.

Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar si care m-a inteles in perioadele mai putin prolifice.

"A… povestea cu Catalin Botezatu este aproape incheiata, avem un caiet unde ne tinem socoteliile si din cei 10 mii, care periodic ies la iveala (de parca ar folosi pe post de PR cuiva) au mai ramas (posibil) undeva la 1000 €. Sigur lista mea ramane deschisa si daca am omis pe cineva (care isi dorea sa fie aici, printr-un sms cum ca isi da acordul, sunt pregatit sa imi asum orice)!

"Razvan Ciobanu nu este omul care se da bogat, sunt omul caruia ii plac obiectele scumpe si pe care si le doreste pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimanui.", a scris Razvan Ciobanu pe contul lui de Facebook.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.