Adevarul despre kilograme! Uite cat te poti ingrasa intr-o zi in care ai mancat prea mult!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:59

Bineinteles, toate vrem sa avem o dieta sanatoasa si plan de exercitii exact.

Insa in unele zile revenim cu picioarele pe pamant si devenim oameni. Poate este acea parte a lunii in care nu te poti opri din mancat. Poate ai baut prea multe cocktailuri sau poate ai castigat un concurs de mancat prajituri. Sau poate esti atat de obosita incat mananci un mic dejun dublu pentru ca simti ca nu te mai saturi. Dupa aceste momente incepi sa-ti faci griji ca ti-ai dat peste cap intreaga dieta.



A venit momentul sa nu-ti mai faci atatea probleme. Samantha Cassetty, medic si nutritionist, iti spune cat te poti ingrasa daca mananci fara limite intr-o zi proasta. Si se pare ca trebuie sa mananci ridicol de mult pentru a te ingrasa o jumatate de kilogram pe zi.

"Este imposibil sa te ingrasi peste noapte, chiar daca ai mancat si ai baut. Motivul vine din calcularea caloriilor.
Chiar daca nu este 100% precis, principiul ramane adevarat. Pentru a te ingrasa, trebuie sa mananci cu 3500 de calorii mai mult decat mananci in mod normal", spune medicul.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?