Adevarul despre lipsa Roxanei Ghita de la Survivor Romania 2021. Va mai reveni Razboinica in competitie?

Author: Alice Popescu
Care este motivul pentru care Roxana Ghita nu a participat la ultimul consiliu

Roxana Ghita lipseste de cateva editii bune din competitia Survivor Romania, atat de de la jocuri cat si de la consiliile de eliminare.

Dupa ce a recunoscut ca este indragostita de Andrei Dascalu, noul ei coechipier de la Survivor Romania 2021 si a dat cateva detalii despre o posibila relatie intre ei, Roxana Ghita a suferit o accidentare serioasa si nu a mai intrat pe teren de foarte mult timp. In penultimul consiliu de eliminare, Roxana a iesit din nou in topul preferintelor publicului spre uimirea concurentei care nu se astepta ca de doua ori consecutiv sa acumuleze cele mai multe voturi.

Ce se intampla cu Roxana Ghita de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021! Primul cuplu din competitie: Roxana Ghita s-a indragostit de un coleg:"Are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi!"

Daca pe plan personal Roxana traverseaza o perioada foarte buna deoarece nu s-a sfiit sa recunoasca ca are sentimente puternice pentru Andrei, noul Razboinic intrat in echipa, pe plan sportiv, Daniel Pavel a anuntat faptul ca concurenta s-a accidentat si nu poate intra in

competitie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. 

Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

Nici la ultimul consiliu Roxana nu a fost prezenta, nici ea si nici Alexandra Stan din acelasi motiv, ambele fiind accidentate.

Insa, se pare ca Roxana Ghita mai are si o alta problema de sanatate si acest lucru l-a dezvaluit Mihaela Berteanu. Aceasta a mai spus ca Roxanei i s-a facut rau pe teren de la o problema mai veche cu ovarele si se afla sub supravegherea medicilor, insa isi doreste sa vina cat mai repede pe teren.

Motivul pentru care Roxana Ghita lipseste din competitie

Citeste si: ELIMINARE fara precedent la Survivor Romania 2021:"Vai, mama mea!" CINE a parasit competitia? Ce s-a intamplat cu Alin Salajean si Marilena dupa ce au iesit preferatii publicului

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere.

Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă”, a declarat Mihaela.