Adevarul despre Beni, noul membru al familiei Sterp! Cine este baiatul care a aparut la ei peste noapte

Author: Alice Popescu
Ce spune Geta Sterp despre micutul care sta la ei in familie
Sursa: Captură YouTube

Geta Sterp, una din surorile lui Culita Sterp a povestit cum a ajuns baietelul Beni la ei in familie si cum a ajuns sa faca parte din ea .

Geta Sterp, una din surorile lui Culita Sterp, a povestit in cel mai recent vlog facut pe Youtube despre un baietel care a aparut in vietile familiei. Intrebati de mai multe ori de catre fani cine este micutul care tot apare in video-urile lor, Geta Sterp a decis sa faca un filmulet despre Beni, baietelul care ii ajuta la treburile gospodaresti si la magazinul de produse pe care familia Sterp il are in Hateg.

Cine este Beni, noul membru al familiei Sterp

El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Citeste si: Drama Mariei Chitu de la Survivor Romania 2021 din cauza sanilor prea mari! Ce a dezvaluit Razboinica in legatura cu decolteul ei

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit.

Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi.

Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.”, a dezvaluit sora lui Culiță Sterp pe Youtube.

Intrebata de fani daca Beni este infiat de familia Sterp, Geta Sterp, a lamurit si aceasta situatie si a dezvaluit ca micutul se afla doar in grija lor deoarece are o situatie materiala precara provenind dintr-o

familie saraca, cu 7 frati crescuti doar de mama.

De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie. A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală.

El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți,” a declarat Geta Sterp.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.