ADEVARUL despre painea din comert. Plina de E-uri, aditivi si substante periculoase

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 15 oct 2020, 21:55

Te-ai saturat de gustul artificial al painii din comert? Nutritionistii recomanda painea facuta in casa, din faina integrala, drojdie sau maia.

##VIDEO85722##Painea noastra cea de toate zilele...a devenit un aliment primesjdios pentru multi dintre noi. Sunt multe persoae care au dezvoltat intoleranta la gluten si asta pentru ca multi producatori de paine adauga in plus mult gluten in compozitia de paine pentru ca aluatul sa fie cat mai flexibil.

Invitata la" Draga mea prietena", nutritionistul Cornelia Marin a recomandat gospodinelor sa uite de painea din comert si sa se apuce de framantat.

painea facuta in casa este cea mai buna! Ingredientele sunt simple! Aveti nevoie in primul rand de faina integrala, drojdie sau maia, nutritionistul recomandand maia, iar mai apoi dupa gust, unt sau ulei, seminte, etc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei