Adevarul despre relatia dintre Alexandru Arsinel si Stela Popescu: au avut sau nu cei doi o idila? Care a fost adevarata legatura dintre ei

Autor: B.M.
Actualizat: 23 nov 2017, 17:14

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au fost timp de zeci de ani parteneri pe scenele teatrelor.

De aici si pana la zvonurile potrivit carora cei doi ar avea o idila in afara scenei nu a fost decat un pas. Artistii au dezmintit insa aceste ipoteze si nu s-au ferit sa faca o serie de comentarii pe aceasta tema.

"E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata. Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice.

Avem o relatie de camaraderie, strict profesionala. Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii", spunea Alexandru Arsinel, in urma cu cateva luni.

Stela Popescu a dezmintit ulterior si zvonurile potrivit carora relatia dintre ea si Alexandru Arsinel era tensionata iar certurile erau la ordinea zilei.

"Evident ca intr-o colaborare cat o viata de om mai apar si certuri si tensiuni, dar momentele in care am ras impreuna cu lacrimi sau in care ne-am sprijinit reciproc sunt infinit mai multe. In fond, asta inseamna prietenia", spunea Stela Popescu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.