Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea?! Ce dezvăluiri a făcut artista despre DIVORT: "O să fiu soție toată viața...”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 14:40
Andreea Balan si George Burcea au facut pace

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, iar lucrurile dintre ei nu au ajuns nici până acum la un numitor comun. Cei doi se află într-un lung proces de divorț, care nu pare să se finalizeze prea curând. Artista a luat decizia de-al ierta pe tatăl copiilor săi și să pună capăt războiului.

Celebra cântăreață trece prin momente sensibile de când relația cu actorul s-a degradat compet, cei doi se află în proces de divorț, însă lucrurile nu par că se concretizeze. Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ținut mai bine de un an, iar frumoasa blondină a reușit să-și vindece, în sfârșit, rănile și să dea uitării tot ce s-a întâmplat.

Andreea Bălan se visa soție toată viața

Andreea Bălan și George Burcea și-au fost alături unul celuilalt în multe momente, mai ales după nașterea celei de-a doua fetițe când artista a suferit complicatii grave. Păreau a fi cel mai sudat cuplu din showbiz, însă aparențele sunt înșelătoare. Cei doi au fost împreună cinci ani, dar căsnicia lor a durat doar câteva luni. La scurt timp după ce și-au unit destinele, cei doi au decis să o ia de drumuri diferite, fără a-și mai da încă o șansă.

Andreea Bălan nu a fost prea deschisă să vorbească despre fostul soț, însă când a fost provocată aceasta, a aruncat și ea cu vorbe dure la adresa lui. Cântăreața a decis să dea uitării neînțelegerilor dintre ei, de dragul fiicelor sale.

Blondina a mărtusit că s-ar fi văzut toată viața alături de George Burcea, însă, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa.

Aceasta a mai precizat că întotdeauna își va păstra diplomația față de fostul soț, pentru a nu le afecta pe fiicele sale atunci când vor crește. Fiicele Andreei Bălan au înțeles cu greu că tatăl lor nu mai locuiește cu ele și le vizitează doar în weekend, artista încearcă să le explice cum stau lucrurile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.”,

a declarat Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Artista a îndurat bătăi crunte din partea tatălui său. Cum își apără blondina părintele

Andreea Bălan a reușit să iubească din nou

După momentele grele prin care a trecut după separarea de fostul soț, Andreea Bălan a găsit puterea de a iubi din nou.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Deși au fost rezeravți încă de la început, vedeta și acum ține relația departe de ochii curioșilor. 

De curând, cei doi au sărbătorit un an de relați și nu oricum, ci, într-o vacanță luxoasă în Dubai.

”Dacă la momentul respectiv ţi s-au părut tragedii, în timp realizezi că aşa a fost să fie şi că nu s-ar fi putut întâmpla altfel. Sincer, nu pot să zic că am rămas cu vreo decepţie încât să-mi fie frică să iubesc din nou. În prezent îmi doresc să păstrez pentru mine această latură a vieţii şi mă bucur departe de ochii presei şi ai publicului”, a declarat Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, aniversare de lux! Cum au sărbătorit cei doi primul an de relație

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.