ADEVARUL despre relatia dintre Serban Ionescu si Magda Catone! Marturisiri SOCANTE din partea unui apropiat al cuplului! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

In platoul emisiunii "WOWbiz" a venit doamna Ana, un apropiat al cuplului Serban Ionescu - Magda Catone.

"Am auzit ca Seban Ionescu uneori se comporta urat, violent chiar, cu ea, cu mama ei. Da, uneori le lovea. Doamna Magda Catone nu merita corectii fizice, ea si-a lasat in urma cariera pentru familie. Ea a stat cu el pentru ca-l iubea, pentru copil, a povestit doamna Ana.

 

  "Cei care aveau grija de el nu-i dadeau voie Magdei Catone sa-l vada pe Serban, mai exact domnul avocat, doamna Irina- amanta.

Doamna Irina a stat putin timp in casa cu Magda Catone. Erau cazuri cand plecau de acasa din cauza unor scandaluri.  Raul pe care l-a facut a fost ca i-a cumparat casa, Magdei si sotului ei, el spunea ca soacra l-a facut sa divorteze. Da, ce s-a speculat in presa a fost adevarat. Magda a privit momente intime cu Serban si alte persoane din aceeasi camera", a mai spus Ana.

 

"Cum se poate ca un om sa fie rupt de familie, de copilul si sa nu fie lasat sa moara in casa lui. Nu stiu care era interesul, dar banuiesc ca cei care aveau aceasta implicare i-au luat si banii", a mai punctat apropiata cuplului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Acum

doi ani Magda a fost cea care a vrut sa divorteze, dar Serban a facut ce a facut si Magda acum", a spu Claudiu Bleont.

Vezi AICI declaratii spectaculoase!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.