Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea: ''Mircea era minor când l-am cunoscut''

Author: Diana Tilă
Actualizat: 24 nov 2020, 19:07
Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, este invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai

Denise Rifai se află față în față cu prezentatoarea, Teo Trandafir, într-o nouă ediție a emisiunii „40 de intrebări cu Denise Rifai”.

Invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea moderată de Denise Rifai, Teo Trandafir răspunde la întrebări sensibile despre vasta carieră şi viaţa personală. Vedeta a povestit, printre altele, despre perioada în care a lucrat alături de Mircea Badea.

Ce legătură este, de fapt, între Teo Trandafir și Mircea Badea

Teo a mărturisit de multe ori că, nu a avut o viață tocmai fericită, dar a avut puterea să treacă peste probleme, având de cele mai multe ori lângă ea, prieteni loiali si sinceri.

A avut un drum greu de parcurs până la celebritatea pe care o are astăzi, fiind una din cele mai îndrăgite vedete de televiziune.

Începutul lui Teo Trandafir în mass-media românească a fost în radio, unde l-a cunoscut pe Mircea Badea, omul de care o leagă prietenie dincolo de realitatea momentului, lucrând pe bani foarte puțini, având zile în care nu avea ce mânca, după cum chiar vedeta declara, la un moment dat.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit, Teo Trandafir a dat cel mai sincer răspuns.

"Niciodată! Știi de ce?! Probabil, pentru că mi-am dat seama... era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, niciodată nu mi-am pus problema. Mircea era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă mie mi s-a dat în brațe un format, adică o bună dimineață, eu venind de la radio.

Nu știam să fac acea bună dimineată, pe televizor. Am zis:< Bine, bine, dar cum fac eu un format de care habar n-am?! Eu am făcut radio până acum, toată viața! Pe Badea nu mai pot conta, pentru că nu mai lucrează la voi. Trebuie să îl aduceți pe Badea înapoi și vom vedea ce vom face.> De acolo am pornit-o ca doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi, în care făceam bursa locurilor de muncă, în '94- '95.
Când o societate comercială angaja lucrător bohroverchist. Nu am să uit niciodată în viața mea. Mircea m-a întrebat: <Ce o fi aia lucrător bohroverchist?>, și am râs cam trei ore.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am râs în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Am ținut-o așa până când domnul Radu Coșarcă ne-a chemat pe amândoi și ne-a spus: <Râdeți ca doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară.>

Noi numai când auzeam repetiția verbului a râde, mai rău ne montam și încercam să ne gândim amândoi la ceva rău și ne gândeam la ceva să ieșim din situația aia. Domnul Coșarcă a spus: <Băi, gata! Asta a fost! Are cineva vreo întrebare de pus?> Și îl văd pe Mircea cu mâna sus: <Da, domnule Coșarcă! Eu aș dori să întreb ceva. Domnule Coșarcă, iertați-mă, la câte zile vă spălați pe cap?> Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai grele momente de depășit din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșin.
Atunci am preferat să ies. Omul ori și-a dat seama că suntem prea duși de la atâta matinal, ori i s-a făcut milă de noi, că nu ne-a dat afară și ne-a mai lăsat vreo șase ani. Șase ani de trezit la ora trei, nu e simplu.",
a povestit Teo Trandafir.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.