Adevărul despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian: „Cu mult mai inteligent decât mine”. Ce a dezvăluit artista despre partenerul ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 oct 2023, 15:49

Theo Rose și Anghel Damian

Sursa: Instagram

Theo Rose a făcut publice mai multe aspecte despre relația pe care o are cu iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian sunt doi artiști renumiți din țara noastră. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au, împreună, un micuț băiețel, pe nume Sasha.

Theo Rose a adus în prim-plan detalii din relația ei

Deși cântăreața nu vorbește prea des despre partenerul ei de viață, aceasta are niște sentimente puternice față de el.

Theo îl admiră foarte mult pe iubitul ei, considerându-l o persoană mult mai matură decât ea, de la care crede că are multe de învățat.

„Anghel e un tip foarte echilibrat, mult mai matur decât mine, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face.

Un bărbat care, așa cum zicea Teo Trandafir, domină fără să mă domine.”

, a mărturisit artista, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă. Decizia neașteptată luată de artistă: "S-ar putea să dormim pe jos"

De asemenea, Theo Rose a vorbit, fără nicio reținere, și despre fostul ei iubit, Alex Leonte. În privința acestuia, mulți oameni au acuzat-o pe cântăreață precum că l-ar fi înșelat cu Anghel Damian.

Însă aceasta a clarificat respectivul subiect, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, în relația ei din trecut.

„Chiar și fosta relație a fost un lucru foarte bun care mi s-a întâmplat. Noi n-am avut niciun fel de problemă.(...)

M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele.”,  a

dezvăluit Theo Rose, arătându-se foarte dezamăgită de cei care au acuzat-o pe nedrept.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ,,Iubirea de mamă doare”. Theo Rose, în lacrimi! Cum s-a schimbat viața artistei de când l-a născut pe micuțul Sasha

Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația lui cu Theo Rose

Însă, cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu se lasă afectați de comentariile acide și se bucură pe cât de mult posibil de viața împreună, dar și de băiețelul lor, Sasha Ioan.

Armonia dintre Theo și Anghel a fost remarcată chiar și de către tatăl actorului, care este de părere că aceștia formează o familie fericită, legată de sentimente adevărate și de o dragoste profundă. 

De asemenea, acesta a mai evidențiat faptul că un certificat de căsătorie nu este mai important decât conexiunea sufletească dintre două persoane care se iubesc sincer.

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă.

Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!”,  a spus tatăl lui Anghel Damian, citat de cancan.ro.

Citește și: Fotografia emoționantă postată de Theo Rose cu fiul său: "N-am crezut vreodată că o să pot"| Foto

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.