Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Răsturnare de situație. George Ghinea: "Vreau să fiu bunic"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 19:35
Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry!
Sursa: Instagram

Nicole Cherry este din nou în centrul atenției după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Tatăl artistei a dezvăluit care este, de fapt, adevărul.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate câtărețe din România. Artista are mii de admiratori și mulți se întreabă dacă Nicole este îndr-adevăr însărcinată.

Citeste si: Nicole Cherry, pregătită să devină mamă? Cântăreața a rupt tăcerea

Este sau nu gravidă Nicole Cherry?

George Ghinea, tatăl artistei, a făcut primele declarații despre sarcina fiicei sale și a declarat că Nicole nu este gravidă.

Bărbatul spune că nu este momentul potrivit ca celebra cântăreață să fie mamă.

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!

Totodată, tatăl artistei a dezvăluit că își dorește să devină bunic, pentru că este ceva normal, însă momentan mai așteaptă.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole.

Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan", a declarat George Ghinea, tată lui Nicole Cherry, potrivit  impact.ro.

Nicole Cherry, declarații despre iubitul său, Florin Popa

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. În urmă cu ceva timp, celebra cântăreață a povestit totul despre relația cu partenerul său.

Nicole a mărturisit că ea și Florin se cunoșteau dinainte și că niciodată nu s-a gândit că, într-un viitor, tânărul va deveni iubitul său.

Citeste si: Meghan Markle a născut o fetiță. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al prințului Harry

Cu toate că Florin este mai mare, Nicole a declarat că acesta i-a spus că întotdeauna a avut ochi numai pentru ea.

De asemenea, artista a spus cum a cucerit-o partenerul său.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine.

M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.