Adevărul despre sărutul lui Mocanu cu Mary din camera roșie! De ce nu au fost niciodată împreună

Autor: A.I.

Bogdan Mocanu și Mary s-au sărutat, la un moment dat, în camera roșie în primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", însă nu au format niciodată un cuplu.

Cel care a dezvăluit de ce Mary și Mocanu nu au avut niciodată o relație a fost Beny, care are și el o istorie cu Mary.

”Am înțeles că a fost ceva în trecut între ei, de altfel, chiar Mary mi-a spus că s-a sărutat cu Mocanu la un date, dar pe de altă parte, a fost și dezamăgită de ce s-a întâmplat acolo! După acel sărut, totul s-a terminat, ea avea speranțe mari, în schimb, el i-a spus că o place pe Roxana și nu dorește să încerce nimic mai mult.

Mi-a recunoscut și că, din acel moment, i-a fost teamă să mai implice într-o relație cu vreo persoană, a simțit că nu mai există încredere”,  dezvăluia Beni într-un Live pe Facebook pe pagina Wowbiz.ro.

Și Jador spunea, la un moment dat, că între Mocanu și Mary a rămas ceva neconsumat. Fiecare dintre cei doi a format mai multe cupluri în casa "Puterea dragostei", dar niciodată Mocanu și Mary nu au fost împreună, cel puțin nu oficial.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anunțul lui Bogdan Mocanu despre el și Andra după ce s-au certat!

Bogdan Mocanu a făcut un anunț important despre el și Andra pe pagina lui de Facebook după ce s-au certat și se specula că se vor despărți.

Mocanu a anunțat că el și Andra vor filma în Istanbul pentru Bogdan de la Ploiești și Florin Salam.

"Mocanu și Andra filmează pentru Bogdan de la Ploiesti și Florin Salam în Istanbul. Hamude în celulă" este noul vlog al lui Bogdan Mocanu, în care apar și imagini cu Hamude.

Citeste si: Se naste o idila intre Andra si None? Afla daca exista sau nu un triunghi amoros in casa "Puterea dragostei" si ce decizie va lua Mocanu, JOI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea recurge la masuri drastice! "M-am saturat de bataia voastra de joc!" Iata ce avertizari au primit concurentii si ce reactii s-au iscat in platou!

Citeste si: El este barbatul caruia Mariana, de la "Puterea dragostei", ii duce dorul! Iata cum arata verisorul concurentei, din Republica Moldova si ce relatie speciala au cei doi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.