ADEVARUL despre starea de sanatate a Andreei Balan! Sotul ei a facut dezvaluirea: "A suferit..."

Autor: Bogdan Mihai

La doua saptamani dupa ce a suferit un stop cardio-respirator Andreea Balan a fost operata din nou, din cauza ca mai multe hematoame i-au aparut sub operatie.

Dupa ce mai multe speculatii au circulat in presa, sotul artistei a confirmat faptul ca Andreea nu a suferit doar o operatie in ultima saptamana, ci doua.

George Burcea a scris o postare pe contul lui de Facebook in care a dezvaluit acest lucru. Iata paragrafele care se refera la Andreea Balan:

"- Mãmiciu cel puternic a suferit inca doua operatii❤️ E bine si va rupe scena-n sapte 👏

"- Am cel mai frumos si puternic mamici din univers👨‍👩‍👧‍👧

"- Haterii “zice” ca totul a fost un scenariu foarte bine jucat. Multzam de tot, dar vrem si Gopo🍷. Da, este adevarat😱 si ne-am luat si 1000 000£- adica asa mult, incat voi nu puteti sa-i faceti in ,septe veti’😜😘", a scris George Burcea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Balan a trecut prin clipe extrem de grele dupa ce, in timpul nasterii celei de-a doua fetite, a suferit un stop cardio-respirator.

Inima vedetei s-a oprit atunci timp de un minut. Din fericire insa medicii au actionat rapid si au reusit sa o readuca la viata.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.