Adevarul despre viata de poveste a Anastasiei, cunoscuta drept Printesa Kosem! Actrita a spus totul despre secretul succesului rasunator pe care-l are

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

A impresionat o tara intreaga in cu rolul pe care il interpreteaza in Kosem, serialul difuzat la Kanal D in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20.00, iar acum Anastasia, Printesa Kosem, asa cum este cunoscuta, a venit la WOWbiz.

Cum a inceput drumul ei in cinematografie, dar si cum a ajuns sa joace un rol atat de important, care sa-i aduca atata faima, Anastasia a povestit in direct, la WOWbiz.

"Nu, nu am visat niciodata. Am visat la o cariera in strainatate si am crezut ca visele devin realitate si iata ca mi s-a indeplinit. E pasiunea mea, iubesc ceea ce fac si acesta-i secretul meu. Am inceput sa joc cand aveam patru ani, am facut sesiuni foto, am aparut pe coperti de reviste si intr-o zi m-am dus la o auditie pentru un serial si am primit

un rol. Era vorba despre o fetita care era rapita, era un rol greu, dar nu-mi imaginez viata altfel. Imi place ceea ce fac.", a povestit Anastasia atunci cand a fost intrebata cum s-a nascut pasiunea pentru actorie.


Dupa ce am aflat ca voi primi rolul, mi-a fost teama sa merg in strainatate, dar parintii mi-au spus: "Nu fi prostuta. Urmeaza-ti visul. Nu vei fi niciodata singura.",
a mai precizat ea.

"Cand am mers acolo nu stiam niciun cuvant, dar cand am plecat acolo mi-am promis sa invat limba turca. Am luat lectii si inca mai iau. cred ca totul a venit mine, din pasiunea mea, pentru ca eu cred ca sentimentele, emotiile sunt mai importante si nu sa dau viata prin replicile mele.


Intrebata daca s-a indragostit de Alexander, ea a spus ca este o profesionista: Cand vine vorba de munca, intru in pielea personajului.
Suntem prieteni foarte buni si radeam de scenele dragoste, ne tachinam. Nu ma gandesc la el asa si sper sa nu ma uit in asa fel la un coleg.", a mai spus Anastasia, care a dezvaluit ca nu s-a imbogatit dupa acest rol, dar si-a indeplinit dorinta de a juca.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

















Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: