Adevaruri crude despre fiecare zodie. Nu te asteptai la asa ceva

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:08

Fiecare zodie are si bune, si rele, insa exista trasaturi definitorii pentru fiecare semn al horoscopului, pentru semnul zodiacal al fiecaruia dintre noi, care nu ne flateaza in niciun fel.

 

Adevaruri crude despre fiecare zodie. Nu te asteptai la asa ceva
Fiecare zodie are si bune, si rele, insa exista trasaturi definitorii pentru fiecare semn al horoscopului, pentru semnul zodiacal al fiecaruia dintre noi, care nu ne flateaza in niciun fel.
Berbec
Berbecii au adesea sprancenele incruntate si o expresie aroganta pe chip, iar de aceasta atitudine aroganta ar trebui sa se dezica, dat fiind ca este zodia al carui semn este asociat cu un animal care se loveste de unul singur cu capul de perete.
Insa berbecii sunt oameni de cuvant. Ei rareori spun un lucru si fac altceva. Problema intervine atunci cand gresesc: daca fac ceva nelalocul lui, nici nu discuta despre actiunea lor si se fac ca ploua. Berbecii sunt fiinte cinice care vor face misto oricand au ocazia, indiferent cat de cruzi si jignitori se arata. Mai mult, se cred de neinfrant, motiv pentru care cauta cu inversunare sa atinga pozitii de conducere.
Taurul
Taurul este vesnic subjugat de propriile emotii. Daca acum este in al noualea cer, in secunda doi poate cadea in borcanul cu melancolie fara motive evidente. Au o personalitate usor bipolara. Mai mult, faptul ca sunt o zodie de pamant ii face sa se spele mai rar decat alte zodii, iar cand cad in depresie fug de apa ca de dracu. Desi se dau mari maestri in psihanaliza si isi evalueaza deseori prietenii, taurii duc lipsa de experienta de viata, indiferent de varsta, nu pentru ca nu au avut parte de evenimente majore in viata, ci
pentru ca au o capacitate redusa de a invata din propriile experiente.
Gemeni
Toata lumea iubeste gemenii din simplul motiv ca au tentinde schizofrenice. De ce? Pentru ca gemenilor le place ideea ca sunt persoane duale, ca exista doi intr-unul (de parca ar fi sampon cu balsam), motiv pentru care vorbele si actiunile lor sunt greu predictibile. Vorbesc saptamani intregi despre un plan pentru ca, atunci cand trebuie sa aiba loc, sa se razgandeasca.
Gemenii vorbesc cu voce tare pentru ca adora sa se auda si sa primeasca atentia tuturor din jur, dar sunt si sacaitori, si insistenti, adesea fara motive intemeiate, singurul argument din spatele comportamentului lor fiind faptul ca au chef de joaca. Deseori, nu le pasa ca in “joaca” lor cineva ar putea sa iasa ranit, cel putin sufleteste.
Citeste continuarea pe lyla.ro

Berbec
Berbecii au adesea sprancenele incruntate si o expresie aroganta pe chip, iar de aceasta atitudine aroganta ar trebui sa se dezica, dat fiind ca este zodia al carui semn este asociat

cu un animal care se loveste de unul singur cu capul de perete. Insa berbecii sunt oameni de cuvant. Ei rareori spun un lucru si fac altceva. Problema intervine atunci cand gresesc: daca fac ceva nelalocul lui, nici nu discuta despre actiunea lor si se fac ca ploua. Berbecii sunt fiinte cinice care vor face misto oricand au ocazia, indiferent cat de cruzi si jignitori se arata. Mai mult, se cred de neinfrant, motiv pentru care cauta cu inversunare sa atinga pozitii de conducere.



Taurul
Taurul este vesnic subjugat de propriile emotii. Daca acum este in al noualea cer, in secunda doi poate cadea in borcanul cu melancolie fara motive evidente. Au o personalitate usor bipolara. Mai mult, faptul ca sunt o zodie de pamant ii face sa se spele mai rar decat alte zodii, iar cand cad in depresie fug de apa ca de dracu. Desi se dau mari maestri in psihanaliza si isi evalueaza deseori prietenii, taurii duc lipsa de experienta de viata, indiferent de varsta, nu pentru ca nu au avut parte de evenimente majore in viata, ci pentru ca au o capacitate redusa de a invata din propriile experiente.


Gemeni
Toata lumea iubeste gemenii din simplul motiv ca au tentinde schizofrenice. De ce? Pentru ca gemenilor le place ideea ca sunt persoane duale, ca exista doi intr-unul (de parca ar fi sampon cu balsam), motiv pentru care vorbele si actiunile lor sunt greu predictibile. Vorbesc saptamani intregi despre un plan pentru ca, atunci cand trebuie sa aiba loc, sa se razgandeasca. Gemenii vorbesc cu voce tare pentru ca adora sa se auda si sa primeasca atentia tuturor din jur, dar sunt si sacaitori, si insistenti, adesea fara motive intemeiate, singurul argument din spatele comportamentului lor fiind faptul ca au chef de joaca. Deseori, nu le pasa ca in “joaca” lor cineva ar putea sa iasa ranit, cel putin sufleteste.

Citeste continuarea pe lyla.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”