Adi de la Valcea a dat cartile pe fata cu privire la starea de sanatate a Denisei Manelista! "E o confuzie totala in familie. Mama ei a aruncat ceaiurile primite de la... " Artistul a raspuns cu sinceritate la cele mai asteptate intrebari

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iun 2017, 10:26

Denisa Manelista a fost impresariata multa vreme de Liviu Dovleac, omul care a platit o suma uriasa pentru a o putea avea pe cantareata in grupul sau de artisti. De cand artista este bolnava s-a iscat un scandal intre Liviu si cel care a descoperit-o pe Denisa, Florin Peste.

Adi de la Valcea a ramas prieten cu Florin Peste si chiar daca nu a mai vorbit cu Denisa Manelista, el se roaga pentru ea si ii doreste tot binele din lume. Cantaretul a facut cateva marturisiri nestiute despre starea artistei si despre tratamentele pe care le urmeaza.


 "E o confuzie totala in familia ei. Chiar m-a sunat Leo Iorga care i-ar fi dat niste ceaiuri pe care si el le ia si mama ei le-a aruncat.
Doctorul ei e Dumnezeu. Tine cont de sfaturile doctorilor de la spital, nu mai tine tratamentul naturist, dar doctorii de la spital nu prea i-au dat sanse candva. Nu stiu ce decizie sa ia. Daca ar merge putin si la biserica ar fi perfect. Eu nu vorbesc cu Denisa pentru ca eu sunt prieten cu Florin Peste. Florin a ridicat-o pe Denisa, i-a intors viata la 180 de grade. I-a dat un job si lui Liviu, iar el la un moment dat a luat-o pe Denisa si i-a facut o chestie urata.
M-am bagat intr-un conflict. El i-a pus pe niste baieti sa-l sperie pe Florin. Si batut si cu banii luati. Eu m-am bagat si atunci. Liviu a hotarat sa mearga doar el cu Denisa. Nu cred ca a fost suprasolicitata. Nu vreau sa ma bag eu. Sunt problemele lor. Cand am scris mesajul pe Facebook m-am gandit la fata asta care are 27 de ani. Nu bea, nu fumeaza. Am facut apel la o rugaciune colectiva", a declarat Adi de la Valcea.

Mai mult, si Rita Muresan a marturisit ca s-a rugat pentru Denisa Manelista chiar daca nu a cunoscut-o pana acum. "Eu am fost la Sfanta Rita si foarte multi oameni mi-au spus sa ma rog pentru ea. Am trecut-o pe hartie. Asta inseamna ca sunt mai multi oameni care s-au rugat pentru ea. Nu o cunosc personal", a spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.