Adi de la Valcea si-a luat ramas bun de la Denisa si a facut dezvaluiri socante: "N-am vazut pana acum pe cineva care sa arate asa!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2017, 10:22

Denisa Raducu a fost condusa pe ultimul drum de sute de oameni care au apreciat-o. Moartea ei a provocat o mare suferinta, in randul familiei, dar si a fanilor.

Adi de la Valcea se numara printre cantaretii de manele care si-au luat ramas-bun de la Denisa. Artistul a ramas socat atunci cand a vazut-o pe Denisa in sicriu.


"Am fost la 8-9 inmormantari, dar n-am vazut pe cineva care sa arate asa. Daca n-as fi stiut ca e Denisa n-as fi recunoscut-o. E jale mare. Merita o viata frumoasa. N-a inteles nimic din viata ei.
E o tragedie din punctul meu de vedere. Eu in cei 44 de ani, nu am nicio cunostinta care sa moara la varsta asta", a declarat Adi de la Valcea pentru emisiunea "Wowbiz".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.



 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.