Adi Minune stie cum sa petreaca, dar isi respecta si obligatiile: "De Craciun cant, dar Revelionul o sa il fac cu familia"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Adi Minune o tine din petrecere in petrecere in perioada sarbatorilor.

 

Adi Minune stie cum sa petreaca, dar isi respecta si obligatiile: "De Craciun am sa cant, dar Revelionul o sa il fac cu familia mea"
Adi Minune o tine din petrecere in petrecere in perioada sarbatorilor. Zilele trecute a mers la Cheile Gradistei, acolo unde a facut o petrecere de zile mari la taierea porcului.
Dupa ce a cantat, a mancat sorici si a baut o tuica fiarta, Adi Minune s-a mutat la Poiana Brasov alaturi de familie.
Cum zapada i-a adus aminte de copilarie, Adi si-a scos copiii si sotia la o bataie in zapada.
In aceasta seara, toti au stat de vorba cu Madalin Ionescu si cu Adelina Pestritu.  "Tocmai mi-am serbat ziua, ne-am simtit bine zilele astea si nu mai vreau nimic. Nu spun ce am primit de Mos Nicolae ca se oftica Madalin.", a spus Carmen despre experienta traita la munte.
Si Adita Jr a avut parte de surprize de Mos Nicolae.
"Eu am pus patru perechi de ghete la usa pentru Mosul. Mi-a lasat cadou in fiecare din ele.", a dezvaluit el, completat imediat de tatal sau. "Luna asta vine Mos Nicolae si Mos Craciun, dar la ele, in fiecare zi, vine Mos Adrian.", a glumit manelistul.
Cat despre planurile de viitor, Adi Minune spune ca va munci de Craciun, insa de Revelion va sta acasa, alaturi de familie.
"De Craciun am sa cant, dar Revelionul o sa il fac cu familia mea. Eu mereu am fost alaturi de fani de Sarbatori, dar acum vreau sa fiu cu familia. Ma pregatesc sa fiu pensionar de lux.", a marturisit el.

Zilele trecute a mers la Cheile Gradistei, acolo unde a facut o petrecere de zile mari la taierea porcului.
Dupa ce a cantat, a mancat sorici si a baut o tuica fiarta, Adi Minune s-a mutat la Poiana Brasov alaturi de familie.

Cum zapada i-a adus aminte de copilarie, Adi si-a scos copiii si sotia la o bataie in zapada.


Si Adita Jr a avut parte de surprize de Mos Nicolae." Eu am pus patru perechi de ghete la usa pentru Mosul. Mi-a lasat cadou in fiecare din ele.", a dezvaluit el, completat imediat de tatal sau. "Luna asta vine Mos Nicolae si Mos Craciun, dar la ele, in fiecare zi, vine Mos Adrian", a glumit manelistul.


Cat despre planurile de viitor, Adi Minune spune ca va munci de Craciun, insa de Revelion va sta acasa, alaturi de familie." De Craciun am sa cant, dar Revelionul o sa il fac cu familia mea. Eu mereu am fost alaturi de fani de Sarbatori, dar acum vreau sa fiu cu familia. Ma pregatesc sa fiu pensionar de lux", a marturisit el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”