Adi Rus, mesaj emoționant pentru Vlăduța Lupău, cu ocazia zilei sale de naștere: „O să te prețuiesc toată viața”

Author: Andreea Buinoschi

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată și a ajuns, în viață, în punctul în care are absolut tot ceea ce își dorește

Sursa: Instagram: vladutalupau

Astăzi, 8 martie, Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani, iar Adi Rus nu a ratat ocazia și i-a transmis soției sale un mesaj emoționant. Ziua este una extrem de specială pentru ea, deoarece este prima sărbătorită și în calitate de mamă.

Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani, iar cele mai importante persoane din viața ei i-au fost aproape: Adi Rus și Iair, fiul lor. Acesta a făcut o postare în mediul online, prin care și-a exprimat iubirea pe care i-o poartă.

Vlăduța Lupău, emoționată cu un mesaj din partea lui Adi Rus

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată și a ajuns, în viață, în punctul în care are absolut tot ceea ce își dorește.

Aceasta are o carieră minunată, fani care sunt mereu lângă ea și, nu în ultimul rând, familia la care a visat mereu.

Cum ziua este una extrem de importantă pentru ea, Adi Rus nu s-a mulțumit doar cu urările făcute personal și a vrut să îi transmită un mesaj și prin intermediul rețelelor de socializate. Felicitările au început imediat să apară, iar fanii s-au întrecut în mesajele de „la mulți ani!”.

Citește și: „Știi că o să fiu cu tine acolo unde o să îți dorești” Imaginea cu care Vlăduța Lupău a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat alături de fiul ei

„La mulți ani iubirea noastră 😍 Cel mai frumos cadou în viața asta l-am primit de la tine si pentru asta îți multumesc si o să te pretuiesc toata viata ❤️ La multi ani Mamiii 🫶🏻 Iairrrr si tatiii te iubesccc tareee 😘

, a fost mesajul postat de Adi Rus.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vlăduța Lupău își serbează ziua de naștere în familie

Iair i-a umplut sufletul de bucurie și i-a adus tot ceea ce și-a dorit. Tocmai din acest motiv, artista nu a mai fost impresionată de nimic material și tot ceea ce și-a dorit a fost o ședință foto de familie și un tort.

Interpreta a recunoscut că, în anii trecuți, organiza o petrecere de zile mari, la care veneau cele mai importante persoane din viața ei. Însă, anul acesta, lucrurile s-au schimbat și tot ceea ce și-a dorit a fost să stea alături de familia pe care și-a întemeiat-o.

Citește și: Plecată în vacanță cu fiul ei, Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile: „Ne-am speriat”. Artista le-a spus fanilor ce s-a întâmplat

„Ei bine, de data asta e puțin (mai mult) diferit! Nu mi-am mai organizat mese festive mari și mult tămbălău cum desigur îmi plăcea să o fac, recunosc. Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept alături de multă iubire și liniște ce mă cuprinde”.

Vlăduța Lupău susține că, până la vârsta de 32 de ani, a reușit să obțină lucrurile la care a visat, ba chiar mai mult de atât, dar Iair și Adi Rus sunt cea mai frumoasă și mai importantă realizare din viața

ei.

„Mulțumesc divinității pentru dragostea revărsată peste zilele vieții mele”, a încheiat Vlăduța mesajul postat de ziua ei.